it ends with us | 2024.

It ends with us, romantična drama u kojoj glumi Blake Lively, dobila je trailer koji je u kratkom roku postao najgledaniji trailer u zadnjih godinu dana!

Film “It ends with us” u kojem glavnu ulogu ima Blake Lively dobio je svoj prvi trailer, a on je u vrlo kratkom roku postao jedan je od najgledanijih trailera u zadnjih godinu dana. Naime, trailer je u samo 24 sata od objavljivanja imao više od 130 milijuna pregleda. Za usporedbu, “Barbie“, jedan od najiščekivanijih filmova prošle, 2023. godine, u istom razdoblju je imao “samo” 101,6 milijuna pregleda. Podsjetimo, ovaj film je snimljen prema istoimenom bestseler romanu autorice Colleen Hoover.

Radnja filma prikazuje Lily Bloom (Blake Lively), koja se seli u Boston kako bi započela novi život nakon traumatičnog djetinjstva. Ona se polako počinje snalaziti u novom okružju, a uskoro i pokreće vlastiti biznis. No, Lily upoznaje šarmantnog hirurga Rylea Kincaida (Justin Baldoni). Njih dvoje se romantično zbliže, ali njihov odnos uskoro počinje ličiti na odnos njenih roditelja…

Kada Lilyna prva ljubav Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) iznenada pojavi u njezinom životu, odnos s Ryleom se počinje narušavati. I Lily shvaća da se mora naučiti oslanjati na vlastitu snagu kako bi se pobrinula za svoju budućnost. A osim što glumi jednu od glavnih uloga, Justin Baldoni je i reditelj filma. U sporednim ulogama glume još i Jenny Slate, Hasan Minhaj i Amy Morton. I dodajmo, u zagrebačkim kinima će film It Ends With Us će zaigrati početkom kolovoza 2024. godine. Sve dodatne informacije o ovom filmu možete doznati na stranicama IMDB-a.

VIDEO: It Ends With Us

Tagged