matt shaft 2019

Ispod punog mjeseca – violinom do nove hit balade Matta Shafta

Nakon službene objave debitantskog album YOUNG na engleskom jeziku, Matt Shaft objavljuje novi singl na hrvatskom jeziku – Ispod punog mjeseca. Mladi glazbenik nastavlja koračati domaćom singer – songwriter scenom te i za ovu pjesmu potpisuje glazbu, tekst i aranžman.

Ispod punog mjeseca je prva ljubavna balada koja će se nalaziti na debi albumu na hrvatskom jeziku koji se očekuje na jesen iduće godine.

Povodom singla Matt je izjavio: “Ovo je moja prva pjesma koju sam u cjelini napravio u svojoj sobi. Tekstualno sam opisao situaciju zaljubljeno – nesigurnog para gdje je potreban upravo taj prvi hrabri korak da zajednička priča započne. Što se tiče zvuka, dao sam si vremena i truda te malo eksperimentirao sa drugačijim aranžmanom i pokušao ga približiti zvuku trenutne svjetske pop scene. Drugačijim pristupom slaganja instrumenata i izborom sampleova, dobije se raznolikost na svakoj pjesmi. Trudim se da svaka pjesma bude drugačija i nadam se da ću imati jednako kvalitetan i šarolik album kao cjelinu.”

Naravno i ovu pjesmu nije zaobišao njegov prepoznatljivi element izražavanja – VIOLINA.

Popratnu animaciju za pjesmu je izradio Robert Matijević, kojem je ovo bio prvi zajednički projekt s Shaftom.

Za mix i master je zadužan Antonino Šimić iz Greenwood studija.

O Mattu Shaftu

Matej Magdić, umjetničkog imena Matt Shaft, rođen je 1995. godine, a glazbom se bavi još od ranih dječačkih dana, kada je krenuo svirati vioinu.

Matej je ušao u superfinale Karlovačko RockOff-a (2017.) sa svojom autorskom pjesmom Budi radostan koju je u Autogramu i predstavio (pjesma je proglašena i najemitiranijim singlom Karlovačko Rockoffa prema podacima Službe ZAMP-a).

U sklopu Velike rock ekspozije održao je koncert u Tvornici kulture Zagreb.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Ispod punog mjeseca – violinom do nove hit balade Matta Shafta

Comments are closed.