interliber 2020 - zagrebački velesajam

Interliber 2020 koji se trebao održati na Velesajmu odgađa se zbog korone

Zbog epidemiološke situacije i nepovoljne situacije sa koronavirusom, a slijedom preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, nažalost odgađa se 43. međunarodni sajam knjiga INTERLIBER 2020 koji se trebao održavati na Zagrebačkom velesajmu od 10. do 15. studenoga 2020. godine.

Novi termin sajma Interliber odredit će se sukladno smirivanju epidemiološke situacije, a uprava Velesajma moli izlagače i građane za razumijevanje.

O Interliberu – međunarodnom sajmu knjiga i učila

Interliber, odnosno punim imenom Interliber – međunarodni sajam knjiga i učila, ime je za sajam koji se održava sredinom studenoga svake godine na Zagrebačkom velesajmu od 1977. godine.

Posjetitelji tijekom trajanja Interlibera u paviljonima 5 i 6, mogu naći pregršt novih naslova, predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, neposredne razgovore s autorima uz potpisivanje knjiga, susrete nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugle stolove, a sve to je samo dio bogatog programa koji se odvija u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Osim ovog sajma, posjetitelji mogu posjetiti još dva sajma – Sajam glazbe i multimedije te Sajam infomacijskih tehnologija, koji se održavaju u isto vrijeme. Više informacija o samom sajmu doznajte na mrežnim stranicama Zagrebačkog Velesajma na adresi zv.hr/interliber.

Ključne riječi (tagovi): - - - -