Indiana Jones i artefakt sudbine – posljednji nastavak kultne franšize stigao u zagrebačka kina

Filmske franšize koje zabavljaju zaljubljenike u filmska platna već više od desetljeća, a jedna od takvih je i serijal filmova Indiana Jones. Ovaj kultni arheolog uz čije su neponovljive avanture odrasle brojne generacije je i danas jako popularan, o čemu svjedoče i rasprodane kino dvorane. A novi i kako su producenti filma rekli posljednji nastavak ove sage – Indiana Jones i artefakt sudbine – stigao je u zagrebačka kina CineStar i već na prvu, oduševio vjerne pratitelje pustolovina ovog legendarnog istraživača.

Pretpremijerom filma Indiana Jones i artefakt sudbine koja se održala u srijedu, 28. lipnja 2023. godine u CineStar IMAX Areni, fanovi su u prepunim kino dvoranama po posljednji puta uživali u filmskom naslovu čije scene nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. A baš kao i uvijek, CineStar je ponovno za fanove Indiane Jonesa pripremio jedinstven doživljaj. Točnije, omogućio im da na jedan dan postanu istraživači. Dodajmo da završno poglavlje kultne franšize Indiana Jones donosi Disney Studio, a na pretpremijeri je zaljubljenike u avanture ovog junaka dodatno oduševila izložba rekvizita iz filmskog klasika.

Prepuno kino u Areni IMAX, kao i impresivan photowall, osigurali su posjetiteljima da zajedno s neustrašivim istraživačem uskoče u filmsku priču koja i ovoga puta obiluje veličanstvenim lokacijama. Priliku da uživaju u novim avanturama Indiane Jonesa nisu propustili ni brojni poznati. A oni su Bojana Gregorić Vejzović, Davor Garić, Frano Ridjan sa suprugom, Hiljson Mandela… Također, došli su i Lara Vukušić, Lucija Lugomer, Marina Mamić, Mario Mandarić, Neven Ciganović, Vanna s kćeri…

Harrison Ford je ponovo u ulozi ovog vještog istraživača

Novi nastavak prati priču cijenjenog i slavnog profesora arheologije Indiane Jonesa. A on se nakon više od desetljeća predavanja na njujorškom Hunter Collegu sprema povući u mirovinu. No, nakon iznenadnog posjeta Jonesovog otuđenog kumčeta Helene Shaw, koja traži rijedak artefakt poklonjen Indyju od strane njezinog – zloglasni Arhimedov brojčanik, stvari se naveliko mijenjaju. Neočekivani obrati, susreti sa starim neprijateljima i vječna borba dobra i zla, u ovom nastavku potaknuti su uređajem koji navodno ima moć lociranja pukotina u vremenu.

Legendarnom Harrison Fordu u novom nastavku kultnog filma pridružila se bogata glumačka ekipa. A to su Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson i Thomas Kretschmann. Uz njih glume i Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters, Ethann Isidore i Mads Mikkelsen. Dodajmo da je posljednji nastavak globalno popularne franšize režirao James Mangold. Producenti su Kathleen Kennedy, Frank Marshall i Simon Emanuel, a izvršni producenti su Steven Spielberg i George Lucas.

Ulaznice za filmski spektakl Indiana Jones i artefakt sudbine u distribuciji Blitz filma možete kupiti na blagajnama kina CineStar. Također, možete ih kupiti i online na mrežnoj adresi cinestarcinemas.hr. Uronite u scene koje će vam barem na trenutak omogućiti da zaronite u svijet arheologije. Više o posljednjoj filmskoj pustolovini Indiane Jonesa doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Indiana Jones i artefakt sudbine | Indiana Jones and the Dial of Destiny | 2023.

Tagged