igor geržina i jurica pađen / kazalište komedija / veljača 2020.

Igor Geržina velikim slavljeničkim koncertom oduševio publiku u kazalištu Komedija

Saksofonist Igor Geržina koncertom “Na pola puta” u prepunom zagrebačkom kazalištu Komedija proslavio svoj 50. rođendan i oduševio sve prisutne koji su ga cijelu večer bodrili velikim pljeskom. Uz red pjesme i red odlične saksofonske izvedbe uz pratnju vrhunskog pratećeg sastava, publika je imala priliku uživati u izvrsnom nastupu velikih imena hrvatske glazbene scene. Na pozornici su se Igoru tako pridružili mnogi gosti: Massimo, Gabi Novak, Vanda Winter, Saša Lozar, Ivana Kindl, Zagrebački kvartet saksofona, Ervin Baučić i zbor Mozartine te gost iznenađenja Jurica Pađen.


“Energija je bila na zavidnoj razini, publika je bila odlično raspoložena, a svi izvođači na pozornici su odradili stvarno vrhunski posao i imali izvanredne nastupe. Mislim da bolju proslavu ovog okruglog rođendana nisam mogao poželjeti”, rekao je Igor Geržina.

Osim Jurice Pađena, gosta iznenađenja koji nije bio najavljen sve do izlaska na pozornicu, na kraju koncerta koji je održan 23. veljače 2020. godine, Igoru su pjevač Ervin Baučić i zbor Mozartine otpjevali pjesmu Happy Birthday, a kao i na svakoj proslavi rođendana, saksofonist je dobio i još jedno iznenađenje, prekrasnu tortu ukrašenu zlatnim saksofonima koju je za ovu prigodu napravila slastičarnica M&M.

“Drago mi je da smo se okupili u ovako velikom broju i da sam na ovaj poseban dan bio okružen s toliko vrhunskih glazbenika, prijatelja, ali i sa svojim najdražima”, dodao je nakon koncerta naš poznati saksofonist.

Igor Geržina ostavio je svoj trag na preko 100 diskografskih izdanja kao gost izvođač, autor ili producent, a njegove skladbe emitirale su se i na stranim radio postajama gdje su ga radijski voditelji prozvali “hrvatskom senzacijom”. Surađivao je s brojnim glazbenicima i izvođačima s hrvatske glazbene scene, a višestruki je dobitnik nagrade Porin i nagrade Status.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged