home conflict - oprost :: 2023.

Home Conflict objavljuje pjesmu “Oprost” koja donosi novu stranicu u karijeri benda

Home Conflict objavljuje novi materijal na hrvatskom jeziku i to nakon sedam godina sviranja na engleskom. Novi EP tako nosi naziv “Igre Riječi i Kolo Sreće” te predstavlja brzu i žestoku glazbu u duhu melodičnog hardcorea. A poseban fokus je na prvoj pjesmi s EP-a nazvanoj “Oprost”. Ona donosi novu stranicu u karijeri benda i prikazuje njihovu potpunu posvećenost hrvatskom jeziku i glazbenoj punk kulturi.

Izrazito brza i energična skladba prožeta oštrim bubnjem te agresivnim gitarama, potpuno će vas osvojiti svojim zvukom te refrenom koji je strašno upečatljiv i zarazan. I to tako da ga nikako nećete moći izbaciti iz glave. Osim toga, bend ima i novu postavu, što je dodatni razlog za uzbuđenje. Nova postava donosi nove ideje, novu energiju i novo zvučno iskustvo. Time bend pokazuje da su uvijek spremni na promjene i napredak.

Bend Home Conflict ima dugogodišnju karijeru i mnoge uspješne nastupe na svojim leđima, ali s ovim novim materijalom očekujemo još veće podvige te fanove koji će se zaljubiti u njihovu glazbu na novoj razini. Budući da se radi o izuzetno rijetkom izdanju na domaćoj glazbenoj sceni, pozivamo sve da poslušaju ovaj novi materijal i pridruže se slavlju benda. Više o ovom melo-hardcore bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO SPOT: Home Conflict – Oprost

Tagged