probudi me - heidi šeće psa - 2020.

“Heidi šeće psa” predstavlja “Probudi me” – najavni singl debitantskog albuma

Bend Heidi šeće psa publiku je zaintrigirao neobičnim nazivom i sjajnim pjesmama koje će se uskoro, tri godine nakon osnutka benda, naći na prvom autorskom albumu. Najavni singl albuma je pjesma “Probudi me”, stalnog autora i osnivača benda Hrvoja Borošića, a zanimljiva promjena u zvuku rezultat je prve suradnje s producentom Lukom Tralićem (znan i kao Shot) iz grupe Elemental.

Svi talenti članova benda isplivali su na površinu. Hrvoje je osmislio scenarij i režirao radnju uz odličnu kameru provjerenog Doringa, dok je nimalo jednostavnu koreografiju kreirala i otplesala sama Heidi, koja je godinama bila članica poznate plesne skupine Tihane Škrinjarić. Uz Heidi su svoje plesačko umijeće pokazale Tajana Würth Mosner, Mirna Divić Adamović te Vanja Kavšek. Za njihov make up pobrinula se Iva Kovačević, ujedno i prateća vokalistica benda.


“Jako se veselim što smo napravili pravu plesnu pjesmu, s puno ritma i klavijatura, uz koju si svatko tko voli plesati može dati oduška. Totalno sam se pronašla u toj pjesmi i super mi je što baš s njom najavljujemo svoj prvi album”, rekla je pjevačica benda Smiljana Štrbac Heidi čija uloga u realizaciji ovog singla nije bila samo pjevačka.

Probudi me će se zajedno s Još sam tu, Reći ćeš mi sutra, Vuk, Njegova mačka, Uzalud, Avantura, Uzbudljivo i sjajno, Grad te nekoliko potpuno novih pjesama naći na debitantskom albumu. Njegov izlazak na svjetlo dana bend planira za kraj ove turbulentne 2020. godine.

Ovaj bend veliku pažnju pridaje vizualnom dojmu

Pa tako ni ovaj put ne upadaju u zamku predvidivosti, već pomiču vlastite granice snimajući čitav video spot u jednom kadru. Više o bendu Heidi šeće psa doznajte na njihovoj Facebook stranici.

“Posebno mi je drago što sam se uz ovu pjesmu na kratko vratila u plesačke i koreografske vode i sa svojim prijateljicama plesačicama nešto konkretno i otplesala u spotu koji je veseo i zabavan i pršti energijom. Snimanje je sličilo na veliki tulum i, po običaju, bilo puno smiješnih trenutaka od koji su ovaj put neki i zabilježeni kamerom pa ih možda u nekom trenutku i objavimo. U realizaciji su nam opet pomogli brojni prijatelji i kućni ljubimci kojima se još jednom iskreno zahvaljujem“, zaključuje Heidi, čija energičnost najviše dolazi do izražaja u live svirkama benda.

Video: Heidi šeće psa – Probudi me

Tagged