nina slamić, antonija gogić i katarina mamić / halloween / studio marcela

Halloween je dobio jednu potpuno novu dimenziju – glumice i missice poziraju uz bundeve

Halloween je dobio jednu potpuno novu dimenziju! Umjesto zastrašujućih maski, naše su glumice i missice blistale pozirajući uz šašave bundeve! U Galleria business centru dešava se nešto malo drugačije. Strašne maske koje su već tradicionalno zaštitni znak brojnih naših, ali i svjetskih celebrityja, koji se obožavaju prerušiti za Noć vještica u razne zastrašujuće likove, zamijenile su visoke potpetice i beauty rituali. Naime naše ljepotice danas izgledaju apsolutno senzacionalno; duge noge naglašene štiklama, glamurozan make-up i prelijepa njegovana kosa potpuna su suprotnost onome što ustvari očekujemo od prerušavanja za Halloween.


Ljepotice s titulom Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Natalija Prica, Ivana Delač i Marijana Kužina te Miss Hrvatske Katarina Mamić, Antonija Gogić i Nina Slamić u crnim i crvenim haljinicama pozirale su u bajkovitoj atmosferi u frizerskom salonu Studio Marcela gdje smo ih susreli u veseloj atmosferi pored tikvi svih veličina i boja.

Rezbareći bundeve hrvatske missice i akademske, filmske i televizijske glumice Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri, Kristina Krepela, Lana Gojak, Ana Vilenica, Sanja Vejnović, Ana Maras Harmander te pjevačica Ana Opačak i Nikolina Miletić Minovska, sve redom jedna ljepša od druge, pokazale su zašto nose titule beauty ambasadorica salona Studia Marcela.

ivana delač / halloween / studio marcela

  • foto: Marcela Pezo za Studio Marcela

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged

2 thoughts on “Halloween je dobio jednu potpuno novu dimenziju – glumice i missice poziraju uz bundeve

Comments are closed.