halid bešlić / 2020.

Halid Bešlić predstavio novi album “Trebević” i spot za istoimenu pjesmu

Halid Bešlić u Sarajevu je predstavio svoj novi, dugoočekivani album “Trebević”. Danima se najavljivala ova nesvakidašnja promocija, dok je publika iz cijele regije s velikim nestrpljenjem iščekivala nove hitove omiljene glazbene legende. Promocija albuma “Trebević” održala se na posljednjoj stanici sarajevske žičare, odnosno, na planini po kojoj album, ali i jedna pjesma, nosi ime. Halid Bešlić je na promociju stigao žičarom, a veliki broj prijatelja, suradnika, kolega te članova obitelji pridružili su mu se u proslavi izlaska novog albuma.

Uz album, Halid Bešlić premijerno je predstavio i novi spot, upravo za pjesmu Trebević. Autori glazbe spomenute pjesme su Neno Ninčević i Darijo Marunčić, dok sam Ninčević potpisuje tekst. Aranžman za pjesmu napravio je Samir Kadirić, a videospot je režirao Jasmin Pivić.

Halid Bešlić - Trebević - 2020

“Nisam mogao zamisliti ljepši i bolji dan. Sjajna je promocija! Ovo je prvi put da se vozim žičarom nakon 40 godina”, rekao je Halid. U emotivnom govoru se dotakao svojih prijatelja Davorina Popovića i Mirze Delibašića, dok je promociju zaokružio emotivni video na kojem Halidova unuka najavljuje novi album Trebević.

Na upravo izašlom albumu nalazi se 11 pjesama. Publici su već poznate Taman i Ja bez tebe ne mogu da živim. Ostale pjesme su potpuno nove i publika ih još nije imala prilike čuti. Na albumu se nalazi i duet s Borisom Režakom, a dvije pjesme su od Nene Ninčevića. Najviše pjesama napisao je Mirko Šenkovski Geronimo, dok su ostali autori Damir Arslanagić, Dženan Jahić, Dilvad Felić, Goran Bubalo i Sanja Arsić. Više o Halidu Bešliću doznajte na Wikipediji.

Video: Halid Bešlić – Trebević

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Halid Bešlić predstavio novi album “Trebević” i spot za istoimenu pjesmu

Comments are closed.