zoster - čovjek želi da je ptica :: 2022.

Grupa Zoster objavila video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”,svoj treći singl s njihovog novog albuma “Najgori”. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući glazbenici na pjesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin. Video spot za pjesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci u spotu su Medina Pašić i Mario Knezović.


“Prvi singl Kuda idu svi ti ljudi jedna je vrsta premise. U drugom spotu i pjesmi Treba mi keš otkrivamo našeg protagonistu Najgoreg u prvom licu. A ovaj treći singl je priča isto o našem Najgorem, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma. Tek s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku”, rekao je Mario Knezović.

Album Najgori imat će deset pjesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster otkriva kraj svoga protagoniste i slaže mozaik albuma koji bi trebao ugledati svjetlo dana krajem 2022. godine. Bend je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma Najgori koji je sniman u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru i također mostarskom studiju Baraka. Više o ovom bosansko-hercegovačkom bendu doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Zoster – Čovjek želi da je ptica

Tagged