zoster - čovjek zvani činjenica :: 2023.

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”, četvrti singl sa njihovog novog albuma “Najgori”. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Gostujući glazbenici na pjesmi su Johnny Gomez na perkusijama te Miron Rafajlović na trubi. Dodajmo da je video spot za pjesmu radio dugogodišnji suradnik grupe Zoster Miki Olabarri.


“Spot za pjesmu Čovjek zvani činjenica snimljen je tijekom srpnja mjeseca 2022. godine diljem Španjolske. Snimali smo od sjevera do juga – od Costa Brava do Costa del Sol po starim napuštenim cestama. A tamo smo tražili ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Sve je snimljeno sa super 8 analognim filmom, a spot je inspiriran serijama b-produkcije iz kasnih 70-tih godina 20. stoljeća. Spot prestavlja pilot, tj. trailer filma koji nikad neće biti snimljen”, rekao je frontmen Zostera Mario Knezović.

Album Najgori imat će 10 pjesama koje će koncepcijski biti povezane. Dodajmo da je grupa Zoster 2020. godine potpisala ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma, koji je, dodajmo, sniman u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu. Više o ovom zanimljivom bendu doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Zoster – Čovjek zvani činjenica

Tagged