zoster - čovjek želi da je ptica I 2022.

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”, koja je treći singl sa njihovog novog albuma “Najgori”. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući glazbenici na pjesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin. Video spot za pjesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci u spotu su Medina Pašić i Mario Knezović.


“Prvi singl Kuda idu svi ti ljudi jedna je vrsta premise. U drugom spotu i pjesmi Treba mi keš otkrivamo našeg protagonistu Najgoreg u prvom licu. A ovaj treći singl je priča isto o našem Najgorem, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma. Tek s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku”, rekao je Mario Knezović.

Album Najgori imat će deset pjesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster otkriva kraj svoga protagoniste i slaže mozaik albuma koji bi trebao ugledati svjetlo dana krajem 2022. godine. Bend je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma Najgori koji je sniman u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru i također mostarskom studiju Baraka. Više o ovom bosansko-hercegovačkom bendu doznajte na Wikipediji.

Video: Zoster – Čovjek želi da je ptica

Tagged