ti, ja i moja mama - mala soba - 2022. - ana opalić i martina zvonić - foto: marina uzelac

Grupa “Ti, ja i moja mama” u singlu “Mala soba” pjeva o (samo)izolaciji

Bend “Ti, ja i moja mama” u novom singlu “Mala soba” pjevaju o (samo)izolaciji. A to čine evocirajući atmosferu bivanja u zatvorenom prostoru, koji je zaštita i obrana od podražaja iz vanjskog svijeta. U pandemijskim vremenima, kada su mnogi od nas na vlastitoj koži doživjeli iskustvo karantene, bend TJMM u svojoj pjesmi uspijevaju prikazati pozitivan i samoiscjeljujući potencijal samovanja. Novi singl “Mala soba” introspektivna je pjesma o stanju zamora i padu energije. O potrebi da se povučemo i u doticaju sa samima sobom iscijelimo umor i zasićenje životnom rutinom.


“Nisam dobro i ne mogu van, ne traži od mene da išta dam”, pjeva autorica pjesme Ana Opalić koja je ovog puta preuzela ulogu glavne vokalistice. Opalić potpisuje glazbu i tekst, dok joj se u aranžmanu pridružio producent Konrad Mulvaj, zaslužan i za miks. Mastering je odradio Pavle Miholjević.

Promjenom društvenih prilika mijenja se i njihov zvuk

Klavir, vokal i diskretna instrumentalna pratnja te producentski pečat novog suradnika Konrada Mulvaja iznenadit će one koji očekuju da će nove pjesme benda slijediti zvuk s nastupnog albuma grupe Teška kao dno. Također, TJMM nastavljaju svoju suradnju s prijateljicom benda Andreom Vidović. A ona se u video spotu za pjesmu Mala soba ponovno pojavljuje u glavnoj ulozi.

“Kako su se društvene prilike i prakse promijenile, izmijenio se i naš zvuk. Svakim novim izdanjem zvuk benda Ti, ja i moja mama je drugačiji. Od prvog ep-ja Gurni me u valove, preko albuma Teška kao dno do novog singla Mala soba koji najavljuje minimalistički pristup zvuku i aranžmanima pjesama”, rekle su članice benda Ana Opalić i Martina Zvonić. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Ti ja i moja mama – Mala soba

Tagged