the tilt - powerplay - 2021.

Grupa The Tilt za Valentinovo predstavila duetsku baladu “Powerplay”

14. veljače je Dan posvećen zaljubljenima, a synthwave bend “The Tilt” koji vode kompozitor i klavijaturist Vladimir Đedović i gitarist Mladen Pecović nas je tim povodom obradovao novom pjesmom naziva “Powerplay”. Ovu duetsku baladu su u duhu najljepših 80-tih izveli Nataša Guberinić i Jovan Jovanović.

“Kažu da je svakom umjetniku teško odabrati svoju omiljenu pjesmu. Međutim, pjesme poput ove su nešto sasvim posebno. Ne mogu se unaprije planirati, nastanu nekako naivno lako, u dahu i ostave bez riječi dok ih preslušavaš”, rekao je Vladimir Đedović.


Poslije pjesme Holy Ground grupa je ponovila suradnju sa Radovanom Rosićem i pred nama je senzualan i romantičan video zapis plesnog para Predraga Kukoleče i Aleksandre Krunić u okviru plesnog studija Dancity u Novom Beogradu.

Osim na YouTubeu video spot Powerplay možete očekivati ubrzo na svim streaming platformama, a ako vam se dopao glas Nataše Guberinić, razveselit će Vas vijest da priprema svoj prvi solo album pod imenom Humanlike. Grupu i njihove uratke možete osim na YouTubeu pronaći i na streaming platformama kao što su Spotify, Deezer ili iTunes.

Video spot: The Tilt – Powerplay

Tagged