take it easy - yes, you can play with madness | 2021.

Grupa “Take it Easy” predstavlja singl “Yes, You Can Play with Madness”

Nakon spota “Zombie World” i debitantskog EP-a “Take It Easy”, glazbeni sastav T.I.E. ili Take it Easy predstavlja novi singl “Yes, You Can Play with Madness”! A ovdje je riječ o svojevrsnom odgovoru legendarnoj pjesmi Iron Maidena “Can I Play with Madness”… Naravno, s potpuno drugačijim glazbenim izričajem i iz drugačije perspektive. Točnije, iz perspektive proročice koja je ujedno i gladni kanibal. Zvuči intrigantno, zar ne?


Pjesmu Yes, You Can Play with Madness prati i uzbudljiv video spot koji je režirao Igor Bogdanović, a sniman je u produkciji Shortest Patha. U spotu su glumile Nikolina Majdak i Katarina Vukadin, dok su asistenti produkcije Dejan Perčić i Slaven Damjanić. Autorica glazbe i teksta je Katarina Vukadin, aranžman i glazbena produkcija su djelo Tea Aničića. Fotografije je snimila Rafaela Petrić, a naslovnicu singla je izradio Daniel Vulinović. Električnu gitaru je odsvirao Marin Novak, bas gitaru Siniša Matešić, a pjevala je Katarina Vukadin.

Iza glazbenog projekta T.I.E. (Take it Easy) stoji Katarina Vukadin – kantautorica, pjevačica i glazbeno scenska istraživačica. U glazbi je već više od desetak godina, a publici je poznata kroz brojne bendove i zborove u kojima je sudjelovala (LeZbor, Čipkice, Mangora, Chill out i Terminator).

T.I.E. svira pop-rock-funk-punk glazbu

T.I.E. je svoj prvi samostalni istup u smislu kantautorstva Katarine Vukadin ostvario uz veliku i važnu kreativnu podršku korealizatora te aranžera projekta Tea Aničića. Glazbeno, grupa T.I.E. je na pop-rock-funk-punk tragu. A dodajmo, njihova je pjesma Even if “pronašla” svoje mjesto na kompilaciji novih rock bendova XX 2020 XX, dok se debitantskim EP-em Take it Easy s četiri pjesme grupa T.I.E. predstavlja publici.

Singlom i videospotom Yes, You Can Play with Madness grupa T.I.E. najavljuje prvi studijski album koji će biti objavljen tijekom 2021. godine. Više informacija o bendu doznajte na mrežnim stranicama Spone na adresi spona.com.hr/artists/t-i-e/. A sve što vas zanima o Katarini Vukadin potražite na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO SPOT: Take it Easy – Yes, You Can Play with Madness

Tagged