katarina vukadin - take it easy - 2020

Grupa T.I.E. ili Take it Easy predstavlja svoji prvi singl i video spot “Zombie World”

Glazbeni sastav T.I.E. (Take it Easy) predstavlja prvi službeni singl i video spot “Zombie World”. Pjesma je nastala u razdoblju karantene zbog korona virusa i razornih potresa, a sam naziv pjesme najbolje oslikava duh vremena u kojem smo se svi nedavno našli. “Zombie World” nosi predznak katastrofičnosti i apokaliptičnosti, ali i dašak ludog veselja i igre, što savršeno dočarava vesela melodija pjesme uklopljena u tekst ozbiljne tematike.

Autorica glazbe i teksta je Katarina Vukadin, aranžman i glazbenu produkciju je napravio Teo Aničić, PRESS fotografije je snimila Rafaela Petrić, a naslovnicu singla je izradio talentirani slikar Danijel Vulinović iz Novske.

Intrigantan videospot je snimio Ratko Bokić, za scenarij i režiju su zaslužne Petra Bokić i Katarina Vukadin, a glavni akteri su djeca – neponovljivi Grga i Flora Bokić te Iskra Mijatović. Djeca se vole igrati odraslih, a odrasli se vole igrati djece. Također, djeca se najbolje “igraju” emocijama, a ne “drže” se niti jedne prečvrsto. Odrasli zabrinut i uplašen svijet je Zombie World, a upravo o tome pjesma govori.

Iza glazbenog projekta T.I.E. (Take it Easy) stoji Katarina Vukadin – kantautorica, pjevačica i glazbeno scenska istraživačica. U glazbi je već 10-ak godina, a publici je poznata kroz brojne bendove i zborove (LeZbor, Čipkice, Mangora, Chill out i Terminator). T.I.E., prvi samostalni istup u smislu kantautorstva Katarine Vukadin, ostvaren je uz veliku i važnu kreativnu podršku korealizatora te aranžera projekta Tea Aničića.

Glazbeno, T.I.E. je na pop/rock/funk/punk tragu, njihova pjesma Even if je pronašla svoje mjesto na kompilaciji novih rock bendova XX 2020 XX, a u pripremi je debitantski EP s četiri pjesme radnog naslova Take it Easy, koji će biti objavljen ove jeseni.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

2 thoughts on “Grupa T.I.E. ili Take it Easy predstavlja svoji prvi singl i video spot “Zombie World”

Comments are closed.