katarina vukadin - take it easy - 2020

Grupa T.I.E. ili Take it Easy predstavlja svoj prvi singl i spot “Zombie World”

Glazbeni sastav T.I.E. (Take it Easy) predstavlja prvi službeni singl i video spot “Zombie World”. Pjesma je nastala u razdoblju karantene zbog koronavirusa i razornih potresa, a sam naziv pjesme najbolje oslikava duh vremena u kojem smo se svi nedavno našli.

“Zombie World” nosi predznak katastrofičnosti i apokaliptičnosti, ali i dašak ludog veselja i igre, što savršeno dočarava vesela melodija pjesme uklopljena u tekst ozbiljne tematike.

Autorica glazbe i teksta je Katarina Vukadin, aranžman i glazbenu produkciju je napravio Teo Aničić, fotografije je snimila Rafaela Petrić, a naslovnicu singla je izradio slikar Danijel Vulinović iz Novske.

Intrigantan video spot je snimio Ratko Bokić, za scenarij i režiju su zaslužne Petra Bokić i Katarina Vukadin, a glavni akteri su djeca – neponovljivi Grga i Flora Bokić te Iskra Mijatović. Djeca se vole igrati odraslih, a odrasli se vole igrati djece. Također, djeca se najbolje “igraju” emocijama, a ne “drže” se niti jedne prečvrsto. Odrasli zabrinut i uplašen svijet je Zombie World, a upravo o tome pjesma govori.

Iza glazbenog projekta T.I.E. (Take it Easy) stoji Katarina Vukadin

Katarina je kantautorica, pjevačica i glazbeno scenska istraživačica. U glazbi je već 10-ak godina, a publici je poznata kroz brojne bendove i zborove (LeZbor, Čipkice, Mangora, Chill out i Terminator). T.I.E., prvi samostalni istup u smislu kantautorstva Katarine Vukadin, ostvaren je uz veliku i važnu kreativnu podršku korealizatora te aranžera projekta Tea Aničića.

Glazbeno, T.I.E. je na pop / rock / funk / punk tragu, njihova pjesma Even if je pronašla svoje mjesto na kompilaciji novih rock bendova XX 2020 XX, a u pripremi je debitantski EP s četiri pjesme radnog naslova Take it Easy, koji će biti objavljen ove jeseni.

Više informacija o bendu doznajte na mrežnim stranicama Spone na adresi spona.com.hr/artists/t-i-e/.

T.I.E. – Zombie World

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -