silente - pitanje je ljubavi :: cesarica hit prosinca 2022

Grupa Silente osvojila Cesaricu za Hit prosinca 2022. s pjesmom “Pitanje je ljubavi”

Dubrovačka pop grupa Silente osvojila je Cesaricu za Hit prosinca 2022. godine s pjesmom “Pitanje je ljubavi”! Dodajmo da su u konkurenciji za Hit prosinca 2022. bile su pjesme “Laku noć” Tomislava Bralića i klape Intrade, “Poleti ptico” Marka Kutlića, “Rijeke tiho teku” u izvedbi Marka Škugora, “Sunce moje” Mije Dimšić te pobjednička skladba “Pitanje je ljubavi” grupe Silente.

Podsjetimo, Pitanje je ljubavi sedmi je i posljednji singl s novog albuma grupe Silente naziva IV. A bend ovom pjesmom bend zatvara veliki niz singlova kao i ciklus koji je započeo prije dvije godine. I dodajmo, bend uskoro kreće s radom na novom materijalu. A kao i za sve pjesme s prošlog albuma IV i na Pitanje je ljubavi tekst potpisuje Sanin Karamehmedović. Glazbu i aranžman je napisao Tibor Karamehmedović, a produkciju Nikša Bratoš, koji s Domagojem Perišićem potpisuje mix&master.

“Imamo to pitanje u glavama već dugo i već smo ga postavljali kroz neke Silente pjesme, ali nikad ovako grubo i direktno. A pitanje je – Tražiš li slobodu ili samo dobrog gospodara? Pokušali smo taj problem provesti kroz pjesmu da možda bolje shvatimo sve to. Nismo sigurni da smo uspjeli, ali pjesma je ispala zaista dobra. Nadamo se da će je publika prihvatiti i javiti nam odgovor na to pitanje. Naravno, ako ga nađu prije nas”, poručuje Silente. Više o ovom pop bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici, a sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici na adresi cesarica.org.

VIDEO: Silente – Pitanje je ljubavi

Tagged