grupa m.o.r.t. / 2021.

Grupa M.O.R.T. nastupila u OGT Live Sessionu i napravila presjek karijere

Sinjska punk blues grupa M.O.R.T. pobrinula se za dozu poetičnog ludila i početak tjedna je zadužila za novu epizodu OGT Live Sessiona snimljenu u kući dobre glazbe – zagrebačkom Vintage Industrial baru.

M.O.R.T. je za potrebe live sessiona šetnjom kroz albume “Odjel za žešće”, “Tužna kocka” i “Standing Runningman” napravio mali presjek karijere, ponovno dokazavši kako glavni adut benda jesu upravo žestoki nastupi uživo.


“Bilo nam je zabavno snimati OGT Session. Bilo nas je tamo desetak pa nismo imali osjećaj kao da snimamo bez publike, jer je to taman brojka ljudi koji nam budu na probi. To je naš kućni ambijent. Kako smo bili u Vintageu koji nam je poput druge kuće, naše srce je bilo veliko k’o kuća na kraju svega!”, rekao je Mile iz M.O.R.T.-a.

Popis izvođenih pjesama:

  1. Svijet se sužava
  2. If I don’t make It
  3. Mel Gibson
  4. Logor

Ožujsko Glazbena Točionica Session u suradnji s Dostavom Zvuka narednih tjedana predstavit će još nekoliko iznenađenja

Nakon što su nas iz Vintage Industriala razveselili Mašinko, Kandžija i M.O.R.T., 12. ožujka 20210. godine zabavljat će nas Edo Maajka. A ovaj live session snimali su Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Mark Mrakovčić. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.

Prošlog tjedna M.O.R.T. je objavio video spot za pjesmu „Igračke (Potraži me ponekad)” snimljenu u studiju Dostava Zvuka, a koja je nastala u suradnji s kantautoricom Mary May. Zajednička poveznica OGT Live Sessiona i video spota je mjesto i vrijeme jer su i live session i spot snimljeni istog dana u Vintage Industrialu.

Dodajmo da je M.O.R.T. objavio singl i video spot za pjesmu Igračke (Potraži me ponekad), koja je nastala u suradnji s kantautoricom Mary May. Zajednička poveznica OGT Live Sessiona i video spota je mjesto i vrijeme, jer su i live session i spot snimljeni istog dana u Vintage Industrial Baru. Više o bendu doznajte na Wikipediji.

Video: Ožujsko Glazbena točionica Session predstavlja M.O.R.T.

Tagged