beti - bez ljubavi - 2021.

Grupa BETI nastavlja osvajati fanove novom plesnom pjesmom “Bez ljubavi”

Nakon velikih radijskih hitova “Slobodna” i “ViIli” bend Beti nastavljaju osvajati slušatelje novom plesnom pjesmom “Bez ljubavi”. Podsjetimo, grupu Beti tvore Natali Dizdar i članovi grupe Mayales – Vlado Mirčeta, Luka Geček i Pavle Miholjević.

“Jako sam sretna zbog ove pjesme, jer se vraćamo u plesni ritam našeg prvog singla “Slobodna”. Spot odlično dočarava taj jedan klupski moment koji nam, mislim, svima već jako nedostaje. Pjesmu sam napisala u New Yorku i uvijek će me vratiti na to neko razdoblje u životu. Donijela sam je kao vokalni zapis na snimci s mobitela. Luka i ja slagali smo je i preslagivali mjesecima. Vlado je uletio na kraju i Pavle zaokružio cijelu priču s produkcijom. Tekst je napisao Denis Špičić i savršeno se uklopio u raspoloženje koje nosi glazba”, rekla je Natali Dizdar.


Spot je zamišljen kao igra svjetla i boja koja se polako razvija uz pjesmu. Ideja je bila stvoriti atmosferični spot koji će naglasiti pjesmu, a ne odvlačiti od nje. Kako ovo nije Natali Dizdar već projekt BETI moja pažnja je posebno bila usmjerena da uhvatim energiju, ali i spontane trenutke između članova benda koji se mogu vidjeti i u spotu”, rekao je Natalin brat Filip. Što Natali upravo sada radi provjerite na njezinom Instagram profilu.

Video: BETI – Bez ljubavi

Tagged