grgur višić - na rubu granice normale | 2023.

Grgur Višić predstavlja svoj novi singl “Na rubu granice normale”

Grgur Višić, perspektivni zagrebački kantautor, predstavlja novi singl i videospot naziva “Na rubu granice normale”. Riječ je o prvom singlu s Grgurovog nadolazećeg albuma koji najavljuje, simbolizira i potvrđuje konkretan korak u profesionalne muzičke vode. A on u pjesmi nostalgičnom tematikom te mirnijim tonom budi ugođaj sjete. Ali i sjećanja na neke bolje i ljepše dane…

Zvukom u prošlosti, ali idejom u budućnosti, stvara čvrsta utjelovljenja te postavlja temelje za izgradnju konkretne priče, koja, kako kaže Grgur, dolazi s kompletnim albumom. Prvo Grgurovo dugometražno studijsko izdanje sadržavat će osam pjesama koje prate njegov životni put od sretnog mladog momka do početka odraslog života koji nosi more nesigurnosti. I dodajmo, promocija singla Na rubu granice normale će se održati u petak, 6. svibnja 2022. godine u zagrebačkom klubu Grof Melin. Koncert počinje u 20 sati, a ulaz je besplatan.

Spot za pjesmu “Na rugu granice normale” sadrži samo lijepe scene…

Pjesma je snimljena u Purple Cat studiju u Zagrebu, u suradnji s glazbenikom i producentom Damirom Trkuljom – Šiljom, koji uz Grgurovu glazbu i tekst, potpisuje aranžman. U istom studiju Grgur Višić snima i cijeli album koji će biti objavljen u rujnu, a do tada ćemo poslušati nekoliko najavnih singlova. Videospot je rađen u Grgurovoj vlastitoj produkciji uz pomoć nekolicine prijatelja. Snimljen je u Zagrebu i prati priču mladog čovjeka u izuzetno važnoj fazi životne metamorfoze. Drugim riječima – sadrži samo lijepe scene.

Grgur Višić je mladi hrvatski kantautor. Odrastao je u Puli, ali živi i djeluje u Zagrebu. Od raznih uzora navodi mnoge velikane, ali naglašava da mu je cilj stvoriti vlastiti jedinstveni izričaj. Cilj budućeg albuma, koji započinje singlom Na rubu granice normale, je zaokruživanje prve faze izgradnje, odnosno utemeljivanje tog glazbenog izričaja. Sve što nam ostaje je preslušati i stvoriti vlastiti dojam. Više o ovom mladom glazbeniku koji izdaje za Sponu doznajte na njegovom Instagram profilu.

VIDEO SPOT: Grgur Višić – Na rubu granice normale

Tagged