gretta - crv :: 2022.

Gretta predstavlja singl “Crv” i najavljuje svoj novi EP!

Zagrebački rock kvartet Gretta predstavlja singl naziva “Crv”, kojim najavljuje novi EP koji će biti objavljen početkom 2023. godine. Pjesma “Crv” je snimljena u studiju legendarnog zagrebačkog producenta Denykena, a glazbu i tekst potpisuju Hrvoje Medanić i Tomislav Čubek. Dodajmo da su aranžman radili Denis Mujadžić Denyken, ali i svi članovi Grette. Pjesma “Crv” je dobila i video spot kojeg je snimio i režirao Dinko Čvorić – Doringo, a on će svjetlo dana, kako je najavljeno, ugledati krajem siječnja 2023. godine.


“Pjesma metaforičnog naziva Crv govori o depresiji u današnjem društvu te o modernom stilu života. I to o stilu koji često ne zadovoljava potrebe čovjeka. Ljudi su vječno u potrazi za srećom, a nju prilično teško postižu. Jako smo zadovoljni pjesmom. Odlično je ispala, a donosi moderan, malo žešći rock izričaj”, rekao je Hrvoje Medanić, jedan od autora pjesme i gitarist benda Gretta.

Rock bend Gretta iza sebe ima nekoliko stotina odsviranih koncerata po Hrvatskoj i regiji. Dodajmo da su snimili i pet studijskih albuma, a dobitnici su Porina, osvajači Rock off nagrade te dobitnici još niza glazbenih nagrada i priznanja. Singlovima Najbolje tek slijedi, Astronaut te aktualnim Crvom, Gretta najavljuje EP s pet pjesama, koji će biti objavljen početkom 2023. godine. Više o ovom zagrebačkom punk rock bendu doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: Gretta – Crv

Tagged