barbara kolar | gold fm | 2020.

Gold FM, omiljeni zagrebački radio, pokreće blagdanski maraton legendarnih božićnih hitova

Radio Gold FM pripremio je za svoje slušatelje pravu glazbenu poslasticu. Naime, na sam Badnjak od 20 sati i te cijeli dan na Božić puštat će u eter isključivo legendarne božićne hitove. A i sami radijski voditelji – Barbara Kolar i Filip Riđički – otkrili su svoje favorite. Tako su sa radija Gold FM odlučili “otjerati sve Grincheve” i napraviti pravu božićnu atmosferu. Nema boljeg načina od sviranja legendarnih hitova koji su toliko dobri da već desetljećima čine savršenu glazbenu kulisu za najljepše doba godine.

Možete li uopće zamisliti kićenja Božićnog drvca, darivanje ili blagdansko ljenčarenje bez Georgea Michaela i njegove pjesme Last Christmas, Poguesa i Fairytale of New York, Let it snow pjevača Deana Martina ili bez pjesme Jingle bells legendarnog Franka Sinatre?! Naravno da ne možete. Kako je ovu napornu godinu na izmaku najbolje što prije zaboraviti, Goldovci su odlučili stvoriti pravu oazu u kojoj svira samo odlična božićna glazba i u kojoj se družimo s najvećim glazbenim ikonama. Ukratko, zbogom 2020-toj uz Gold FM! Za više informacija o radiju Gold FM, posjetite njihove mrežne stranice na adresi goldfm.hr.

“Moram priznati, moj guilty pleasure je Mariah Carey i pjesma All I want for Christmas! Čim krene, ne mogu si pomoći – cupkam i pjevam od prve sekunde!”, rekla je Barbara Kolar dok njezin kolega Filip Riđički ima malo drugačiji ukus: “Ja volim Diletante i Božić dolazi! Toliko je neobična, punkerska, životna! A uz nju svakako i Poguese i Fairytale of New York! To je ta atmosfera, a istovremeno je i životna i pozitivna!”

VIDEO: Mariah Carey – All i want for Christmas is you

Tagged