gojira france - metal band - 2021.

Gojira, francuska metal mašina, odgađa početak svoje europske turneje!

Francuska metal mašina Gojira uslijed trenutne situacije s pandemijom koronavirusa odgađa početak svoje velike europske turneje! Time se odgađa i nastup u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova koji je bilo zakazan za ponedjeljak, 31. siječnja 2022. godine.

“Zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa i restrikcija diljem Europe nažalost moramo odgoditi prvi dio europske turneje. Ona je trebala početi u ponedjeljak, 17. siječnja u Helsinkiju i završiti u srijedu, 9. veljače u Bordeauxu. Radimo na tome da pronađemo nove datume za sve odgođene nastupe, a o tome ćemo vas uskoro obavijestiti. Čuvajte ulaznice koje će vrijediti za nove datume. Uskoro ćemo svi iskusiti iscjeljujuću moć glazbe, hvala vam na strpljenju i razumijevanju”, poručili su članovi ovog velikog metal benda.

Novi datum koncerta metal mašine Gojire bit će objavljen uskoro. Povrati novca za one kojima taj termin neće odgovarati krenut će nakon što bude poznat novi datum. Podsjetimo, Gojiri su se kao predgrupe na koncertu trebala pridružiti dva benda. Prvi je Alien Weaponry, metal band s Novog Zelanda, kao i engleski heavy metal Employed to Serve. Više informacija o Gojiri doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi gojira-music.com.

Video: Gojira – Amazonia

Ključne riječi (tagovi): - - -