miriiam - stella I 2022.

Glazbenica Miriiam objavila singl “Stella” s hvaljenog albuma “Call me up”

Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam krajem 2021. godine objavila je album “Call Me Up”, a njega je predstavila istoimenim singlom. Sam album je oduševio slušatelje i kritiku pa se našao i na listama najboljih albuma godine. S njega smo već smo imali prilike čuti singlove “Knot”, “Simple-Minded Love” i “Call Me Up” na kojima je predstavila svoj vokal, estetiku i prepoznatljiv sanjivi zvuk. A sada je došlo vrijeme za plesni singl “Stella”…


Stella je jedna od pjesama s albuma koja ljudima nerijetko zapne za uho. Tematski se nekako i naslanja na Call Me Up i zamisao koja leži iza te pjesme, samo što im je različit temperament. Jedna je zimski obojena melankolijom, a druga, upravo objavljena Stella, istoj ideji pristupa iz razdragane pozicije. Dobro joj stoji proljetni umor, ali i utopijske ideje o sretnome završetku”, rekla je Miriiam.

Ova mlada glazbenica je rado slušana i na digitalnim servisima

Tako je od objave albuma prvijenca izbrojala više od 100.000 preslušavanja samo na digitalnoj platformi Spotify. Kao potvrda kvalitete tu je i Rock&Off kipić za Veliki prasak godine, a sudjelovat će i na drugoj po redu Rock&Off turneji tijekom ljeta 2022. godine na kojoj će svoju glazbu predstaviti po klubovima i festivalima diljem Hrvatske.

I ovaj put za produkciju su zaslužni Toni Tkalec i Edvin Đerahović iz Penthouse Studija, a za spot Ela Ban i Pavle Kocanjer. Pjesma Stella kao i sam album Call Me Up u izdanju izdavačkih kuća Basic & Rough i Mudri Brk dostupni su putem svih digitalnih glazbenih platformi, a uskoro će album dobiti i svoje vinilno izdanje. Više o ovoj glazbenici doznajte na njezinoj Facebook stranici.

Video: Miriiam – Stella

Tagged