gina - miris tvoje majice -tropical pop remix by dus - 2021. / foto: vladimir urban

Gina predstavlja rasplesano remix izdanje ljetnog hita “Miris tvoje majice”

Ako Vas je miris odjeće podsjetio na voljenu osobu, onda ćete razumjeti kako je ova tema postala inspiracija za pjesmu “Miris tvoje majice” koju potpisuju Gina Damjanović i Marko Bratoš. Dodajmo da su njih dvoje autori velikog hita “Pepeo”, koji nas je u proteklom periodu upoznao s jednom novom, zrelijom Ginom.

Kako je pjesma već polako postala ljetni hit, ne čudi što je omiljeni domaći remikser – Dus napravio i plesno, tropical izdanje: “Kada smo radili ovu pjesmu, bili smo u dilemi hoćemo li je odvesti u akustičnom ili nekom modernijem, elektronskom smjeru. No, onda smo shvatili da zapravo možemo oboje. Pozvali smo Dusa da postane dio ove priče koji je osmislio ovaj genijalan remix savršen za ples i vruće ljetne dane koji nam dolaze!”, rekla je Gina.


Bračanka koju već svi prepoznajemo kao radijski glas ili vokalnu trenericu marljivo gradi i svoju glazbenu karijeru. Ona je započela u grupi Detour, a koja se sada nastavlja kroz samostalan kantautorski rad. Zarazna melodija i pravi ljetni zvuk odličje su pjesme Miris tvoje majice. Ona donosi i jednu izazovniju Ginu koja svojom energijom plijeni kroz svaki kadar ovog spota. Dodajmo da je spot režirao Dinko Šimac.

Zanimljivost je da je na spotu surađivala i set designerica Tena Krajačić. Ona je u stanovitoj istarskoj vili stvorila zanimljiv životan prostor, a on nakon burne noći postaje poprište duhovitog jutra. Podsjetimo, Tena je radila na nekim od najvećih hollywoodskih setova kod nas – izdvojit ćemo McMafia i The Hitman’s Wife’s Bodyguard. “Miris tvoje majice” zasigurno će vas navesti da se ponovno zaljubite – kako u pjesmu, tako i iznova u Ginu! Više o Gini doznajte na njezinom Instagram profilu.

Video: Gina – Miris tvoje majice – Tropical Pop Remix by Dus

Tagged