gina - u mojim tajnim notama :: 2023.

Gina na 70. Zagrebački festival stiže s predivnom pjesmom “U mojim tajnim notama”

Gina, popularna i mlada pjevačica, ali i radijska voditeljica, najavila je da će nastupiti na 70. Zagrebačkom festivalu! A tamo će izvesti svoju predivnu pjesmu “U mojim tajnim notama”. “Postoje neke emocije koje nema potrebe dodatno opisivati. Dovoljno je poslušati pjesmu i osjetiti ih…”, rekla je o svojoj novoj pjesmi Gina. A kako smo to spomenuli, publika će “U mojim tajnim notama” imati priliku uživo osjetiti na nadolazećem 70. Zagrebačkom festivalu i to u petak, 17. ožujka 2023. godine.


“Nadam se da će pjesma U mojim tajnim notama izazvati baš takav osjećaj kod slušatelja kao što je i prirodno nastala iz mojih iskustava koja su pretočena u glazbu i tekst. Veliko mi je zadovoljstvo što ću je moći predstaviti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a još mi je draže to što će i njegova publika postati dijelom mojih tajnih nota”, dodala je Gina Victorija Damjanović, znana jednostavno i kao Gina.

Tekst i glazbu pjesme potpisuju Gina i Marko Bratoš, a na aranžmanu je uz njih sudjelovao Nikša Bratoš. Spot za pjesmu U mojim tajnim notama stiže uskoro, a do tada ju možete slušati u radijskom eteru, na svim streaming servisima, ali i niže u tekstu. 70. Zagrebački festival održat će se u petak, 17.ožujka 2023. godine te će publika Ginin i nastupe ostalih izvođača moći pratiti u izravnom televizijskom prijenosu. Više o ovoj mladoj i šarmantnoj glazbenici doznajte na njezinom Facebook profilu.

AUDIO: Gina – U mojim tajnim notama

Tagged