gelato sisters - moja posljednja i prva ljubavi - 2020

Gelato Sisters donose retro vibracije u pjesmi “Moja posljednja i prva ljubavi”

Ljubav je u zraku u novom singlu Gelato Sisters “Moja posljednja i prva ljubavi”. Retro kraljice donose nam samo vedre vibracije u svojoj verziji nezaboravnog klasika koji je u originalnu otpjevala neponovljiva diva hrvatske glazbe – Tereza Kesovija.

“Pjesma ‘Moja posljednja i prva ljubavi’ sama se nametnula kao najavni singl našeg albuma nakon Nedinog nastupa u prvoj epizodi emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Zapravo, zahvaljujući tom nastupu smo shvatile koliko ljudi vole tu pjesmu i koliko je, na kraju krajeva, lijepa”, otkrile su naše pin up djevojke.

Pjesmu prati i video spot u prepoznatljivom stilu, smješten u šezdesete godine prošlog, 20. stoljeća, u slatkom iščekivanju poziva voljene osobe, a nakon kojeg slijedi odlazak na plesnjak.

“Snimanje spota, kao i svako naše druženje, proteklo je u odličnom raspoloženju. Na kraju su nam se pridružili i naši dečki koje od milja zovemo The Popsicle Bend koji nas uvijek prate i podržavaju, kako na koncertima tako i na snimanjima”, dodale su Gelato Sisters.

Gelato sisters

Gelato sisters je atraktivni pin up vokalni ženski trio sastavljen od profesionalnih pjevačica s dugogodišnjim pjevačkim iskustvom. Gelato sisters čine pjevačice koje se izmjenjuju – Sanja Parmać, Neda Parmać, Romana Pavliša i Jana Fabijanić. Trio je započeo suradnju oslanjavši se na izričaj legendarne grupe Andrew sisters.

Standardi swinga poput Boogie Woogie Buggle Boy i In the mood već su standardan dio njihovog repertoara, ali trio se tu nije zaustavio već koketiraju i sa zvukom ženskih grupa 50-ih i 60-ih godina. U njihovom repertoaru su i obrade raznih stranih pa i modernih te hrvatskih pjesama koje se oslanjaju na zajednički retro zvuk što je vrlo šarmantno, nostalgično, a ujedno i veselo!

One su vrlo komunikativne, duhovite, lako komuniciraju s publikom i prilagodljive su željama klijenata. Nastupaju u klubovima, na festivalima, promocijama, ali i na privatnim zabavama gdje njihova kreativnost dolazi do izražaja. Više o njima doznajte na Facebook stranici facebook.com/gleatosisters.

Gelato Sisters – Moja posljednja i prva ljubavi

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -