frik iz kvarta - opsjednutost - 2019

Frik iz kvarta predstavlja videospot za svoj prvi singl “Opsjednutost”

Glazbenik “Frik iz kvarta” Vam s velikim uzbuđenjem predstavlja svoj prvi singl “Opsjednutost”, electro space acoustic baladu, bombončić čije je sastojke u svom Greenwood studiju znalački posložio producent Antonino Šimić. Glazbu i tekst potpisuje Zlatko Majsec, dugogodišnji frontmen benda Mel Camino kojem je ovaj novi projekt prilika da se izrazi u nešto intimnijem – kantautorskom stilu. Da stvar još ljepše zazvuči pobrinuo se i Ivan Vidović – Vida sa svojim gitarističkim pejzažima. Režiju, (post)produkciju, kameru i montažu potpisuje Tvrtko aka Vidokk, a u spotu se uz Majseca kao model i glumica pojavljuje prekrasna Valentina Kuzmić.

Zlatko Majsec o spotu kaže: “Vidokk mi je odmah na početku rekao: “Vidi Majs, neću ti srat’, morali bumo za ovu pjesmu nać’ zgodnu žensku”. Srećom, odabir je ispao pun pogodak – osim kaj je obavila vrhunski posao, Valentina je stoički istrpila i Vidokka i mene – a vjerujte – mi znamo bit naporni.”

“Prezadovoljan sam kako je sve na kraju ispalo – i zvuk i slika. Eto, dočekao sam da konačno porinemo prvi službeni Frikov singl – uzbuđen sam ko malo dijete prije otvaranja božićnih poklona. Opuštanja nekog velikog nema, u kuhinji Greenwood studija nastavljamo s pripremom novih Frikastih singlova”, dodao je Zlatko.

Frik iz kvarta ime dijeli sa kolumnom koju u formi kratkih priča, pjesama i tekstova (ne)strogo definirane forme Majsec već četiri godine objavljuje na portalu Kronike VG i na temelju koje je već izdao i dvije knjige – Frik iz kvarta i Frik iz kvarta ponovo napada.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Frik iz kvarta predstavlja videospot za svoj prvi singl “Opsjednutost”

Comments are closed.