franka batelić - narodni radio - 2021.

Franka govori o pjesmi “Nedodirljivi”, budućim planovima i sinu Viktoru

Franka, ovogodišnja finalistica “Dana najbolje domaće glazbe”, za Narodni radio je ispričala s kojim ciljem i u kakvim okolnostima je snimljena pjesma “Nedodirljivi”, a prisjetila se i lanjskog osvajanja nagrade “Bilo naroda”, kada je dodjelu pratila iz svog doma, sa sinom u naručju koji je, kaže, po karakteru – isti ona.

Pjesma “Nedodirljivi”, zahvaljujući glasovima publike, našla se ovoga siječnja u TOP 10, a Franka je otkrila okolnosti u kojima je snimljena.

“U trećem mjesecu 2020. godine svi smo bili doma i razmišljali što raditi… Trebamo ljudima dati malo glazbe, ljudima to stvarno treba. I meni je trebalo! Bili smo doma u Istri mama, brat, bebač i ja i snimili Nedodirljive između spavanja i mijenjanja pelena. Bilo je kaotično… To je pjesma koju ja obožavam”, rekla je Franka.

Nada se da će uskoro dobiti priliku zapjevati i pred publikom: “Mislim da smo svi shvatili u 2021. da nekakve planove baš ne možemo imati, ali nadam se da ćemo uspjeti organizirati jedan veći koncert, to se stvarno nadam.”

Franka se osvrnula i na lanjski Dan najbolje domaće glazbe, kada je podijelila prvo mjesto s Petrom Grašom

Tada je dodjelu glazbene nagrade Dan najbolje domaće glazbe pratila sa svog kauča: “Moj sin Viktor je spavao na meni, taman je prošla faza grčeva. Bilo je super, posebno, sigurno ću to zauvijek pamtiti”. Rekla je i da Viktor više nije beba, već je preko noći postao dečkić. A pokazuje li već sklonost glazbi?

“Isti ja po karakteru, ne znam još u vezi mikrofona, ali jako je tvrdoglav, ide svima, uopće me ne šljivi dva posto, društven je kao ja… A ja sam se nadala da će bar malo od tate dobiti, jedan smireniji ton u sebi…”, rekla je nasmijana Franka. Više o Franki Batelić doznajte na mrežnim stranicama Wikipedije.

Video: Franka – Nedodirljivi (Dan najbolje domaće glazbe 2021)

Ključne riječi (tagovi): - - - - -