fran fm - influencerica - 2021.

Fran FM predstavlja urbanu, plesnu i lako pamtljivu pjesmu “Influencerica”

Fran FM novo je ime na domaćoj estradi i nema više sumnje, ostavit će svoj trag na hrvatskoj glazbenoj sceni. Fran je mladić iz Zagreba koji živi u korak s trendovima. Njegov glazbeni smjer je vrlo jasan – samo urbano, plesno i lako pamtljivo.

Ovaj mladi glazbenik ima tek 20 godina, ali toliko je vrijedan da će svojim trudom osvojiti brojne poklonike urbane plesne glazbe. Fran FM, inače pravim imenom Fran Mijatović, završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna. Uz to, završio je i glazbenu školu Zlatka Grgoševića u Sesvetama i naučio svirati gitaru.


Fran FM radi i u jednoj tvrtci kao asistent u nabavi, u slobodno vrijeme vozi bicikl, ide u teretanu… Ali ipak najviše od svega voli glazbu. Zato se publici predstavlja pjesmom Influencerica. Riječ je o pjesmi zaraznog ritma koja će vam na prvu ući u uho. Brojni danas popularni pojmovi okosnica su ove pjesme. Tako će se u njoj prepoznati brojni mladi ljudi, ali i svi oni koji konzumiraju društvene mreže.

Tekst i glazbu napisao je ViZium, dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić

Ipak, posebna poslastica dolazi i za oči, a ne samo za uši. Moderan i prpošan video spot odradio je Matija Škalić, a sve pod stilističkom palicom Ivane Bilandžije. U spotu glumi Magdalena, Franova sestra, koja se odlično snašla u ulozi glumice.

Fran FM, osim stvaranja glazbe, voli i životinje. Mačke su mu posebno drage no ipak, kako kaže sam Fran, nisu draže od zgodnih djevojaka. Obožavatelj je dobrih tuluma i crnog humora. Ali, sve to je neusporedivo od zadovoljstva koje mu stvara stajanje pred mikrofonom. Više o Franu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: FRAN FM – Influencerica

Tagged