fran fm - me gusta - 2021.

Fran FM nakon singla “Influencerica” predstavlja pravi ljetni hit “Me gusta”

Fran FM polako, ali uspješno korača estradnim nebom. Nakon singla Influencerica koji je postigao zavidan uspjeh, ovaj nam je glazbenik pripremio ljetni hit – “Me gusta”. Ovog puta njegovu pjesmu potpisuje dobro poznati dvojac koji iza sebe ima jaku puno hitova – Antonija Šola i Mario Regelja. Za aranžman i produkciju bio je zadužen Luka Kovačić.

“Suradnja s Antonijom i Marijom bila je sjajna. Oni su profesionalci i sve smo s lakoćom odradili. Sretan sam što kao mladi glazbenik imam priliku surađivati s autorima koji imaju bogato iskustvo u stvaranju hitova. Stoga i vjerujem u ovu pjesmu i nadam se da će mnogima obilježiti ovo ljeto”, rekao je Fran FM.

Video spot za ljetni hit snimao se na prekrasnom otoku Rabu koji se pokazao kao sjajna kulisa za ovu pjesmu. Rab je otok koji ovaj glazbenik voli već godinama i rado tamo ljetuje. Nije ni čuda da je poželio da upravo ovo mjesto krasi njegovu novu pjesmu.

“Dva dana smo uistinu uživali. Snimali smo na različitim lokacijama, a sve smo odradili s lakoćom. Sve je snimano pod redateljskom palicom Matije Škalića, što me iznimno veseli. I to zato jer je riječ o mladom i talentiranom redatelju koji je snimao za brojne glazbenike”, otkriva Fran FM. Više o mladom glazbeniku doznajte na njegovom Instagram profilu.

Video: Fran FM – Me gusta

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -