fran fm / 2021.

Fran FM je preko noći postao popularan, a sada predstavlja svoj IG profil

Fran FM nedavno je kročio na hrvatsko estradno nebo i odmah ostavio traga na njemu. Nakon što je izbacio svoj prvi singl “Influencerica”, odmah je postao sastavni dio gotovo svih radio postaja. Ne moramo reći da broj pregleda ovog spota na YouTubeu iz dana u dan strelovito raste.

Osim što je njegova plesna i zarazna pjesma na prvu svima ušla u uho, Fran je mnoge djevojke oduševio i svojim izgledom. Zbog toga je i sve popularniji na društvenim mrežama.


Svaki dan na njegovom Instagramu osvanu neke nove fotke, a nerijetko u inbox stižu i poruke podrške. Čini se da je tako i sam Fran FM postao influencer. Nakon ove pjesme jako mu raste popularnost i na društvenim mrežama, a njegova pjesma se sve više i više koristi na popularnom TikToku. Još niste vidjeli njegov profil na Instagramu? Brzo ga posjetite i pogledajte te brutalne fotke na koje padaju brojne obožavateljice.

Fran FM novo je ime na domaćoj estradi koje će ostaviti će svoj trag na hrvatskoj glazbenoj sceni. Fran je mladić iz Zagreba koji “živi u korak s trendovima”. Njegov glazbeni smjer je vrlo jasan – samo urbano, plesno i lako pamtljivo. Ovaj mladi glazbenik ima tek 20 godina, ali toliko je vrijedan da će svojim trudom osvojiti brojne poklonike urbane plesne glazbe.

Video: Fran FM – Influencerica

Tagged