fire in cairo - running over me | 2022.

Fire in Cairo, zagrebački alternativni rock bend, predstavlja singl “Running over me”

Zagrebački alternativni rock bend Fire in Cairo objavio je novi singl naziva “Running Over Me”. Pjesmu prati i zanimljiv video spot, a ovom pjesmom alt rock četvorka najavljuje svoj drugi album koji će se zvati “High Degrees“. Pjesmu “Running Over Me” potpisuje frontman grupe Mate Ponjević, dok je za aranžman zaslužan cijeli bend. Pjesmu je snimio Hrvoje Nikšić, a kao prateći vokal pojavljuje se Mary May.

Spot je sniman u netaknutoj i surovoj prirodi i prati stare izraubane ceste zapuštenog kraja Hrvatske, a predstavlja ideju lovca i lovine. U glavnoj ulozi se pojavljuje Mate, a režiju potpisuje Marko Dalić. Predstavljaljući miks indie, post garage, psychedelic, blues, progressive zvuka, ovaj bend iz Zagreba svirkama se predstavio diljem regije. Moćni, ponekad ekscentrični nastupi uživo zaslužili su pozornost publike, dok sjajni album prvijenac hvale regionalni glazbeni blogovi.

Mate, Filip, Jakov i Patrick, alt rock četvorka koja čini Fire in Cairo, novim singlom najavljuje drugi album High Degrees. Album će sadržavati sedam pjesama, a bit će objavljen u četvrtak, 3. ožujka 2022. godine, u izdanju LAA i Basic & Rough. Pjesma Running Over Me dostupna je na svim streaming servisima. Više o ovom alt rock bendu iz Zagreba doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Fire In Cairo – Running Over Me

Tagged