fink at down the rabbit hole - 2018. - foto: tommy n. lance

Fink, engleski pjevač, tekstopisac i gitarist otkazuje svoju europsku turneju

Fink, engleski pjevač, tekstopisac, gitarist i producent, uslijed trenutne situacije s pandemijom koronavirusa otkazuje europsku turneju. Podsjetimo, turneja je planirana za proljeće 2022. godine, a Fink je trebao nastupiti u zagrebačkoj Tvornici kulture u utorak, 10. svibnja 2022. godine. Povrat novca za zagrebački koncert može se ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene. Ulaznice za koncert Finka možete vratiti do ponedjeljka, 31. siječnja 2022. godine.


“Dragi prijatelji. Donijeli smo tešku odluku o otkazivanju europske turneje planirane za proljeće iduće godine. Teško nam je ovo napisati, ali vjerujte da nam nije bilo lako doći do ovog zaključka. Nas troje smo bili jako uzbuđeni oko ideje da ponovo sviramo za vas. Ali nakon pomnog razmišljanja shvatili smo da nema načina da učinkovito i sigurno odradimo tako veliku turneju u toliko puno zemalja dok ova pandemija bukti. Jako nam je žao svih koji su nas podržali i kupili ulaznice i iskreno se nadamo da ćemo vam to jednog dana moći nadoknaditi. Hvala i našem timu koji je naporno radio na tome da se ovi nastupi dogode. Pokušat ćemo iskoristiti ovo vrijeme da stvaramo novu glazbu, a vratit ćemo se čim budemo mogli. S ljubavlju – Fin, Guy & Tim“, objavio je Fink povodom otkazivanja turneje.

Fin Greenall, profesionalno poznat kao Fink, engleski je pjevač, tekstopisac, gitarist, producent i DJ. Rođen je u engleskom gradu Cornwallu, a trenutno živi u Berlinu i Londonu. Od 1997. do 2003. usredotočio se na elektroničku glazbu i DJ-e na međunarodnoj razini, a 2000. objavio je svoj debitantski album Fresh Produce na Ninja Tuneu. Od izdanja njegovog albuma Biscuits for Breakfast 2006. godine ime Fink također se odnosi na trio za snimanje i turneju predvođen sam Greenallom. Uz Fina, u triu Fink sviraju i glazbenici Guy Whittaker na basu te Tim Thornton na bubnjevima. Više o Finku doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Fink – Looking Too Closely

Tagged