filip zubčić i valentina miletić - enter zagreb - 2021.

Filip Zubčić o novoj sezoni, curama i prehrani pričao na radiju Enter Zagreb

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić je na Enteru Zagreb otkrio Valentini Miletić da je gladan novih pobjeda. Naime, Filip se nakon odlične skijaške sezone okreće pripremama i raduje se novoj. Kaže kako je u dobroj formi i najboljim godinama, a to je “recept za uspjeh”.

“Jako sam motiviran. Ova sezona pokazala je da se mogu boriti za velike stvari. Ima puno prostora za napredak i može se još puno toga osvojiti. Ovo nije ni blizu moj vrh!”, rekao je Filip i dodao: “Posvećen sam skijanju maksimalno. Zato trenutno nemam curu. Slobodan sam. Mislim da se cura ne bi uklopila u moj trenutni lifestyle, ali tko zna. Možda se opasno zaljubim pa se uklopi. Nikad ne reci nikad!”

Filip Zubčić obožava Dinamo, a utakmica protiv Tottenhama jedna mu je od najdražih koje je pogledao: “Svaka im čast, skidam im kapu. Kao lavovi su se borili i nadam se da mogu napraviti još jedan korak više.” Osvrnuo se i na svoju prehranu. Kaže da pazi što i kada jede, ali i da jede što više. To je zato što je skijanje sport koji podrazumijeva hladnoću i veliko trošenje organizma.

“Imao sam jedan period kad sam jeo bezglutensku prehranu, ali sam se onda osjećao katastrofa. Ništa s glutenom nisam pojeo oko osam mjeseci. Napravio sam te sezone dobre rezultate i svi su mislili da je to bilo zbog toga. Međutim, ja se ne bih složio. Psihički me ubijalo, jer nisam htio ništa pojesti. Npr. nisam jeo čokolade i slatkiše nego bezglutenske kekse. Sada se sam sebi smijem.”

Valentini Miletić, voditeljici na radiju EnterZG, otkrio je i da mu je najdraži predmet u školi bila povijest. Da između slanog i slatkog bira slano, a da mu je najdraže jelo – janjetina. A na pitanje o najvećem strahu odgovorio je – potres. Filipa pratite preko njegove Facebook stranice.

Video: Filip Zubčić, najbolji hrvatski skijač

Tagged