filip horvat 2020

Filip Horvat “Starim gramofonom” smatra da je ljubavna priča nalik okretanju gramofonske ploče

Klasična ljubavna priča nalik je na okretanje ploče na gramofonu. Usponi i padovi dolaze u ciklusima i što dalje vrijeme izmiče to je teže zadržati onaj entuzijazam prvog susreta. Dugoročni uspjeh veze sastoji se u spretnom vraćanju igle na početak – baš kao nekad, kad je ljubav bila nova. “U braku sam već 10 godina sa voljenom suprugom. I svo to vrijeme bilo je mnogo oscilacija, kao što to biva sa svime u životu. Iskustvo je pokazalo da kad zapne, nije loše vratiti se par koraka unatrag, analizirati problem i pokušati ponovno. Kako u sportu, glazbi, tako i u odnosu…”, rekao je Filip, autor pjesme “Stari gramofon”.

Video spot je nastao u suradnji s Vesnom Grandeš i Anisom Habibovićem, talentiranim plesačima iz Zagreba koji u skladu s vibrom pojedinog dijela pjesme imaju više ili manje sinkrone pokrete, a da pritom svatko zadrži svoj identitet. Beat potpisuje mladi producent iz Međimurja Sven Madlin – SVN.

Iza imena Poncije (#pncj) krije se svestrani glazbenik Filip Horvat koji se kao pjevač i trombonist afirmirao u grupi October Light te Scifidelity Orchestra.

Od 2016. počinje svoju solo karijeru kao autor i producent te kao DJ. Od tada nastupa na raznim festivalima kao što su Forestland, Špancirfest, Beerfest Sjever, raznim domaćim i stranim eventima te klubovima (Crush, Freestyle Week Rogla, Urba Dictionary, Food Truck Festival, itd.). Ukoliko Vas zanima više informacija, možete ih potražiti na službenim mrežnim stranicama poncije.hr.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -