f1 | brad pitt & damson idris | 2024.

F1 | Dugoočekivani spektakl brzine u kojeg glumi Brad Pitt dobio svoj prvi službeni trailer, a u kina dolazi početkom ljeta 2025. godine

F1, nadolazeći film studija Apple Original Films i Warner Bros. Pictures, u kojem glumi Brad Pitt, a režira ga Joseph Kosinski, znan i kao redatelj filma “Top Gun: Maverick”, dobio je svoj prvi službeni trailer i plakat, kao i datum dolaska na velika platna kina. Tako sada znamo da film “F1” u distribuciji Blitz Filma u zagrebačka kina dolazi početkom ljeta 2025. godine.

A prvi službeni trailer za F1 sadrži vrlo malo dijaloga. Umjesto toga se snažno fokusira na utrkivanje, brzinu i adrenalin koji osjetimo tijekom gledanja. Vrlo brzo postaje jasno što gledatelji i obožavatelji mogu očekivati od ovog spektakla brzine. A u filmu Brad Pitt se stavlja u cipele Sonnyja Hayesa, bivšeg vozača Formule 1, koji se vraća na trkaću stazu kako bi surađivao s novakom Joshuom Pearceom, kojeg glumi Damson Idris.

U filmu glavni likovi kreću u borbu za spas…

Sonny Hayes se, nakon što je doživio strašnu nesreću, povukao i doslovno nestao te vozio u drugim disciplinama. Njegov prijatelj, kojeg u filmu glumi Javier Bardem, vlasnik je ekipe koja je vrlo loša i nikada nije osvojila nijedan bod. Ali imaju mladog i fenomenalnog vozača kojeg glumi Damson Idris. Tako Sonnyja vraćaju kao posljednju nadu, posljednju borbu za spas. I onda stvari počinju postajati zanimljive”, rekao je Brad Pitt.

Brad Pittu i Kerry Condon u filmu F1 pridružuju se Javier Bardem, Sarah Niles, Kim Bodnia i Samson Kayo. Film su producirali Jerry Bruckheimer, Brad Pitt i Lewis Hamilton, sedmerostruki svjetski prvak F1. A snimanje je održano na pravim događajima F1, uključujući britanski Grand Prix 2024. Što još drugo reći nego pogledajte prvi službeni trailer, osjetite brzinu i prepustite se usijanom asfaltu. A sve dodatne informacije o ovom filmu doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: F1

Tagged