eric destler - neon lights - 2021.

Eric Destler predstavlja novu neonsku glazbenu poslasticu “Neon Lights”

Eric Destler, producent elektronske glazbe donosi nam novu neonsku glazbenu poslasticu naziva “Neon Lights”. “Neon Lights (Synthwave Version)” prati i video s vizualima koji savršeno upotpunjuju 80’s/retro atmosferu pjesme. Uz “Synthwave”, dostupna je i verzija “Club”.

“U ovom projektu mogu se maksimalno kreativno izraziti bez opterećivanja komercijalnim uspjehom. Poigravam se sa zvukovima koji stvaraju atmosferu koja je baš po mom ukusu. Uživao sam stvarajući “Neon Lights”. Nadam se da će se svidjeti publici i pronaći svoj put do glazbenih istomišljenika. Uživajte!”, rekao je Eric.

Eric Destler ili Boris Đurđević, rođen je u Vinkovcima 1973. godine. Hrvatski je autor i producent te osnivač dance grupe Colonia. Budući da je veliki zaljubljenik u house odnosno elektroničku glazbu, Boris djeluje i kao DJ i producent za inozemno tržište pod umjetničkim imenom Eric Destler. Njega je odabrao prema svojem omiljenom liku iz poznatog mjuzikla Fantom u operi, odlučivši samo promijeniti K u C u nazivu imena glavnog lika.

Eric je radio remixeve za poznate pjesme i izvođače u suradnji s prijateljem i kolegom DJ-em Damirom Gomuzakom poznatijim kao DandG. Dvojac tako producira The Game, remix njemačke grupe Badura, Runaway od Stephenie Coker, Insanity od Dana Marciana, Would I Lie to You grupe Votchik i Lovers od Davida Puenteza. Više o Borisu a.k.a. Ericu doznajte na Wikipediji.

Video: Eric Destler – Neon Lights (Synthwave Version)

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -