eot - samo nebo :: isječak iz video spota :: 2023.

EoT, karlovački heavy punk rock bend, predstavlja atraktivan video spot za svoj singl “Samo nebo”

EoT, karlovački heavy punk rock bend, nakon što je u veljači 2023. godine izbacio svoj novi singl naziva “Samo nebo”, sada za njega predstavlja i atraktivan video spot. Podsjetimo, ova pjesma ima prilično zarazan refren s osnažujućim riječima, ali i ritmom u “nijansama plavetnila”. Pozivajući slušatelje da se “usude disati punim plućima i iskoristiti trenutak”, EoT ujedno i poručuje da “samo nebo nam je granica”. I dodajmo, ovaj spot predstavlja koncept oslobađanja izlazom iz besmisla svakodnevnice i prihvaćanjem onoga što imamo u sebi.


Spot je producirao Vjekoslav Palinić, a režirali Maja Kolarić i Vjekoslav Palinić. Tekst i glazbu napisao je Boris Kolarić, a sve je snimila i producirala Maja Kolarić, točnije, tim Hooligan Mauz studija. Za aranžman je zaslužan EoT, a za mix i master Henrik Larsson, producent i inženjer Deadman Audio studija u Stockholmu. Za dizajn je zaslužna Maja Kolarić, a za grafičku obradu Goran Glavač Goggy iz Goran Glavač Design-a.

EoT je karlovački heavy punk rock bend koji je nastao 2015. godine. A oni su u vrlo kratkom vremenu i to u postavi Maja Kolarić (vokal/bass gitara), Boris Kolarić (gitara/vokal) i Goran Glavač (bubnjevi/vokal) brojnim energičnim nastupima diljem regije stekao naklonost publike. Izdvojit ćemo njihove nastupe na događanjima kao što su Schengen Fest 2015, InMusic 2016, Demo Fest Banja Luka 2016, UFO, Rock Maraton, Velika Rock Eksplozija, Croatia Bike Week, Rovinj Music Festival, Karlovačko Rock Off… Više o EoT-u doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO SPOT: EoT – Samo nebo

Tagged