tea hendija - enter zagreb - nagrada ambasador 2020

Enter Peglaona dobila nagradu “Ambasador” za najbolju radijsku emisiju

Jakoj konkurenciji unatoč, radijska emisija “Enter Peglaona” zagrebačke radio stanice Enter Zagreb proglašena je najboljom radijskom emisijom! Enterovci su uzeli ovu prestižnu nagradu koja se svake godine dodjeljuje najboljim akterima elektroničke scene. Nagradu je EnterZG dobio na svečanoj dodjeli nagrada “Ambasador” u četvrtak, 18. rujna 2020. godine.

Struka je predložila, a publika odlučila tko je najbolji! Radio stanica Enter Zagreb je poznata po tome što puštaju aktualne svjetske hitove. Uz to, ekskluzivno surađuju s najpoznatijim DJ-evima današnjice poput Armina van Buurena. A s “Enter Peglaonom” otišli su korak dalje. Podsjetimo, nagrada Ambasador dodjela je priznanja akterima elektroničke scene za ostvarenja u proteklih godinu dana. A nagradu je pokrenulaekipa okupljena oko portala klubskascena.hr.


“Kada te publika proglasi najboljim onda to puno znači. Enter Zagreb je uveo elektroničku glazbu u Hrvatsku na velika vrata i danas je taj zvuk svjetski mainstream. Naša ekipa zna kako se radi svjetski radio, a to slušatelji prepoznaju i nagrađuju”, rekao je Dario Antunović, direktor radija EnterZG.

“Htjeli smo slušateljima pružiti prostor za otkrivanje novih elektroničkih underground hitova. Cilj je bio i predstaviti publici domaće izvođače, DJ-eve i producente, pružiti im priliku da se i njihova pjesma zavrti na radiju”, dodala je Tea Hendija koja i vodi emisiju Enter Peglaona. A ona neprestano traži domaće talente, preslušava svjetske ljestvice, gleda showove svjetskih DJ-eva…

enter zagreb - logo 2020

Tagged