ema helena vičar | miss zagrebačke županije 2024

Ema Helena Vičar je prva finalistica 30. izbora za Miss Hrvatske

Prvi u nizu od dvadeset županijskih izbora je završio i poznata je prva finalistica 30. izbora za Miss Hrvatske, a to je prekrasna Ema Helena Vičar. Dodajmo da je ovaj predizbor za Miss Hrvatske održan u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici. A za krunu optočenu dragim kamenom smaragdom te poludragim kamenom moonstone borilo se sedam lijepih djevojaka. Na kraju je u finale 30. izbora za Miss Hrvatske otišla Ema Helena Vičar, a njezinom pratiljom je proglašena Leticija Hajnić.

Ema Helena Vičar ima 22 godine visoka je 176 centimetara i studira međunarodno poslovanje. Bavi se modelingom, a hobi su joj putovanja i snimanje sadržaja za društvene mreže. Osam godina bavila se plesom i gimnastikom, a od stranih jezika govori engleski i njemački jezik. I dodajmo, djevojke su se predstavile žiriju i publici u novoj modnoj kolekciji hrvatskog branda Calico Mood. A prošetale su pozornicom i prekrasnim haljinama Nikolina wedding store. Za šminku su se brinuli vizažisti Učilišta Profokus, a za frizure Blowout bar.

Dodajmo da je program, u kojem su nastupili Mažoret klub Pisarovina, plesna skupina Megablast i Patricija Lukšić, Najljepša mama Hrvatske za 2023. godinu, vodio Davor Garić. Također, zahvalu pokroviteljima Turističkoj zajednici Zagrebačke županije, Gradu Velika Gorica i gradonačelniku Krešimiru Ačkaru, uputila je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta. A o izboru za Miss Hrvatske više doznajte na mrežnim stranicama na adresi miss.hr.

Tagged