elixir - reci mi - 2021.

Elixir predstavlja baladu “Reci mi”, a u spotu glumi i missica Marija Rogić

Grupa Elixir izbacila je svoj treći singl, a ovaj put se radi o baladi. Riječ je o pjesmi “Reci mi”, za koju su mnogi glazbeni urednici već na prvo slušanje rekla da “s lakoćom ulazi u uho”. Nakon dvije vesele pjesme ovi momci, koje mnogi od milja zovu novim hrvatskim boy bendom, odlučili su se publici predstaviti s jednom laganijom pjesmom.

I ovoga puta pjesmu im je napisao Mario Regelja iz grupe Ljubavnici. Stoga nema sumnje da će i ova pjesma biti dobro prihvaćena od strane radio postaja. Budući da je Mario pravi hit-maker, Elixir vjeruje da će radio postaje na prvu zavoljeti njihov novi singl. Aranžman pjesme radio je također član Ljubavnika, Borna Biondić.


Dečki iz benda Elixir su kao kulisu za svoj video spot odabrali upravo grad Zagreb. Dva dana su snimali u studiju, ali i na zagrebačkim ulicama. A tamo im se pridružila i poznata manekenka Marija Rogić. Marija je inače Miss Zagreba, ali i prva pratilja na Izboru za Miss Hrvatske.

Naravno, spot je režirao Matija Škalić. Matija je mladi redatelj koji je omiljen upravo među zabavnjacima i koji je sve angažiraniji na snimanju glazbenih spotova. A više informacija o grupi Elixir doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Elixir – Reci mi

Tagged