elemental | 2022.

Elemental za 25. rođendan priprema produkcijski spektakl na stadionu Šalata

U tijeku su posljednje pripreme za veliki obljetnički spektakl zagrebačke hip-hop grupe Elemental. Tako će u subotu, 3. lipnja 2023. godine, na stadionu Šalata ova omiljena grupa donijeti sve najvažnije pjesme svog prebogatog kataloga. No, uz to vidjet ćemo i posebno planiranu i vrlo bogatu produkciju… Podsjetimo, motiv grada Zagreba provlači se kroz Elementalov rad od njihovog prvog pa sve do ovog najnovijeg albuma koji bend trenutno snima. Kada se tome doda činjenica da Elemental na sceni djeluje već 25 godina, to je prilika za posebno koncertno obilježavanje u vlastitom gradu.


Spektakl koji počinje u subotu, 3. lipnja 2023. godine u 20 sati na Šalati, nosit će set-lista posebno kreirana za ovu priliku. Osim posljednjih objavljenih singlova Hajde ljubav dođi i Usta na usta te hitova koji su postavili Elemental na mjesto posebno uspješnih koncertnih izvođača, bend je napravio izbor pjesama koje rijetko izvodi, ali koje su mu od posebnog značaja. Ovo će biti posebna prilika za istinske fanove da u posebnim izvedbama čuju pjesme koje su dosad bile dostupne samo u studijskim verzijama.

Probe za ovaj veliki open-air koncert su u punom tijeku. A članovi grupe Elemental su posebno uzbuđeni. “Setlistu smo počeli raditi još u studenom 2022. godine, jer smo znali koliko je to bitno”, rekla je Remi. “Kao kad ideš na ispit! Onako, počneš davno učiti. No, onda ovi zadnji tjedni su manično učenje!”, objašnjava Shot. “Biflanje!”, ubacuje Remi i dodaje: “Poenta cijele te Šalate je taj popis i te pjesme…”

Ovaj bend broji više od tisuću nastupa

Elemental iza sebe ima tisuću koncertnih nastupa. Ali proslaviti 25 godina bogate karijere ispred vjerne publike bendu će biti najveća nagrada! I dodajmo, unikatnu pozornicu za srebrnu obljetnicu na zagrebačkom Gradskom stadionu Šalata dizajnirao je Sven Grbec. Andrija Santro slaže light dizajn, a Viktor Krasnić je zadužen za video projekcije na videozidu.

Obljetnički koncert u Domu sportova bio je jedan od onih koji se prepričava. Ali koncert na Šalati bit će posebna prilika “sakupljača malih stvari” za spremanje nove i posebno emotivne fotografije u trezorski album benda. Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 19 eura, a možete ih kupiti putem Eventim web shopa. Više o hip-hop bendu Elemental doznajte putem njihovog Facebook profila.

VIDEO SPOT: Elemental – Goli i bosi

Tagged