elemental - usta na usta :: 2023.

Elemental objavljuje još jedan glazbeni spot – ovoga puta je to spot za pjesmu “Usta na usta”

Samo tjedan dana nakon objave spota za novu pjesmu “Hajde ljubav dođi”, grupa Elemental predstavlja i spot za singl “Usta na usta”, točnije, B-stranu ove digitalne singlice! Ako je prvi spot došao kao slavljenički tulum s balonima ususret srebrnoj obljetnici koju bend obilježava ove godine, “Usta na usta” stiže kao novo iznenađenje fanovima! Baš kao i “Hajde ljubav dođi”, spot za “Usta na usta” osmislio je i režirao Dinko Čvorić – Doringo. I dodajmo, glavne uloge u spotu imaju Tanja Puklek Borelli i Filip Borelli.


Ekipa iz Elementala već je natuknula kako radi zaokret u zvuku. A sada je ta modernija produkcija posebno vidljiva u ovoj pjesmi. Pulsirajuće gitare i synthevi dolaze u prvi plan stvarajući magnetsku privlačnost. A govoreći o ljubavi, ovog puta iz neke druge referentne točke, Elemental secira odnos na novi način. Od načina na koji tematski gradi neizvjesnost kroz pjesmu do novih harmonijskih i melodijskih vrhunaca, Elemental nudi nešto inovativno. Nešto izvan svojih uobičajenih glazbenih parametara…

“Skužila sam naknadno kako su pjesme zapravo kružne. Od pozivanja ljubavi do kraja ljubavi. Elemental vam kroz ove pjesme daje početak i kraj ljubavi. Ostalo napunite sadržajem sami, kako vam drago. Mi dajemo korice, knjigu pišete sami. Prvo i zadnje poglavlje. Pametnome dosta…“, govori Remi.

Nedavno objavljeni singl “Hajde ljubav dođi” je odlično prihvaćen

Već u prvom tjednu emitiranja pjesma Hajde ljubav dođi ušla je na HRtop40 i tako postala prva pjesma od 2020. godine i singla Hej sanjalice kojem je to pošlo za rukom. I dodajmo, taj singl je na HRtop40 lisiti proveo čak 13 tjedana. A s objavom ovog spota Usta na usta, ove dvije nove pjesme bend koristi kako bi najavio izlazak novog studijskog izdanja, kojim obilježava 25 godina na sceni.

Podsjećamo, Elemental će održati svoj do sada najveći samostalni koncert na ŠRC Šalati i to u subotu, 3. lipnja 2023. godine. Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 16 eura, a jednu ili više njih možete kupiti putem web shopa Eventima. Više o zagrebačkom hip hop bendu Elemental doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO SPOT: Elemental – Usta na usta

Tagged