elemental - hajde ljubav dođi :: 2023.

Elemental je objavio spot za pjesmu “Hajde ljubav dođi” kojom najavljuje veliki koncert na Šalati

Elemental, zagrebački hip-hop bend, objavio je video spot za pjesmu “Hajde ljubav dođi”. A ovaj spot je pravi uvod u veliki open-air koncert koji će Elemental održati na Šalati u subotu, 3. lipnja 2023. godine te tako proslaviti 25 godina benda! Ovim spotom nedavno objavljeni dvostruki digitalni singl Hajde ljubav dođi – Usta na usta dobiva i svoje vizualno izdanje! Za njega je zaslužan sve traženiji redatelj Dinko Čvorić Doringo, kojemu je ovo prva suradnja s bendom Elemental.


“Razigranost i dugovječnost. To su dva pojma koja vežem uz grupu Elemental čiji sam štovatelj od ranih dana njihovog djelovanja. Veliko je zadovoljstvo raditi s ljudima čija je kreativnost nepresušna i koji su van standardnih okvira pa se to na samom setu snimanja pretoči u zajedničko putovanje audio-vizualnim svijetom”, podijelio je redatelj svoje iskustvo. A mi ćemo dodati da se njegova estetika sjajno spojila s novim eksperimentalnim zvukom benda.

Osim što su je pretočili u novi singl, svoju neopterećenost stilskim odrednicama utkali su i u novi spot. A sam singl Hajde ljubav dođi dolazi kao slavlje života i ljubavi i energije koja pokreće svijet… I definitivno i kao predokus onoga što bend priprema za dosad najveći samostalni koncert na Šalati!

Bend 25. rođendan obilježava na svakom koraku…

Godina u kojoj bend obilježava 25 godina djelovanja na glazbenoj sceni obilježava se na svakom koraku potezima vrijednim slavljenja. A osim apsolutne vedrine i zaigranosti koje su niti vodilje ovog spota, za osvježavajući styling zaslužna je Marija Cvitanović, za make up Ivana Šimunić, dok je Doringov drugi čovjek iza kamere bio Igor Bogdanović.

Singlovi Hajde ljubav dođi i Usta na usta najava su materijala na kojem bend intenzivno radi posljednjih mjeseci. “Vidjet ćemo koje pjesme će proći filter benda i dospjeti do studijskog snimanja jer je većina još u fazi rasviravanja na probama. Trebalo bi hladne glave poslušati te nove materijale i možda s nekim vremenskim odmakom”, rekao je Shot. U svakom slučaju, slavljenički koncert na Šalati bit će sjajna prilika za čuti nove pjesme Elementala uživo. Ali i podsjetiti se zašto je pozornica najprirodnije mjesto ove skupine kreativaca.

Podsjećamo, ovo je godina u kojoj Elemental obilježava “srebrnu brojku” i dolazi na gradski stadion Šalata u subotu, 3. lipnja 2023. godine. Svoju je punoljetnost bend obilježio 2016. u Domu sportova s 4.500 ljudi, a s obzirom na to da su u međuvremenu objavljeni albumi Tijelo, Ilica i kompilacija XOXO, nastup na Šalati odlična je prilika za utvrditi gradivo zbog čega je Elemental upravo jedan od najomiljenijih koncertnih izvođača. Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 16 eura. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop i Rockmark, ali i web shop sustava Eventim. Više o Elementalu doznajte putem njihove Facebook stranice.

VIDEO SPOT: Elemental – Hajde ljubav dođi

Tagged