nipplepeople - tajna - 2020

Electro pop duo Nipplepeople predstavili su spot za svoj novi singl “Tajna”

Nije tajna da su tajnoviti, ali da i svoje tajne dijele s publikom pa je nova pjesma naziva “Tajna” logičan korak naprijed. Nakon cijelog niza odličnih singlova od kojih su posljednja dva, “Disko Epileptik” i duet s Detourom “Gledano sa strane”, objavljeni u proteklih sedam mjeseci, Nipplepeople lansiraju novi neposredno prije početka turneje.

Turneja kreće iz zagrebačke Tvornice kulture u subotu, 7. ožujka 2020. godine, nakon koje idući vikend na red dolazi riječki Pogon Kulture. Dom Omladine u Beogradu ugostiti će bend 20. ožujka, kragujevačka Čaurnica dan kasnije, dok je sarajevski BIS na redu 4. travnja.

Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novo aranžiranu set listu pojačanu svježim scensko – vizualim elementima, a posjetiti će neke od najboljih klubova i dvorana regije od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Ulaznice za zagrebački i riječki koncert u prodaju kreću u petak, 14. veljače 2020. godine. Za Tvornicu kulture ulaznica u pretprodaji košta 80, a ostane li ih na dan koncerta, cijena raste na 100 kuna.

Za riječki pak koncert pretprodajna cijena je 70, a ostane li ih na dan koncerta, cijena će iznositi 90 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius i Eventimova prodajna mjesta za Zagreb te Dallas Music Shop i Eventim za Rijeku.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “Electro pop duo Nipplepeople predstavili su spot za svoj novi singl “Tajna”

Comments are closed.