edita lučić jelić - zorica kondža - 2020.

Edita Lučić Jelić, voditeljica Radio Dalmacije, osvojila nagradu Zlatni studio

Edita Lučić Jelić, voditeljica na Radio Dalmaciji uz čiji se glas Dalmacija budi, dobila je “Zlatni studio” Jutarnjeg lista za najbolji radijski glas!

Prestižna medijska nagrada “Zlatni studio” u kategoriji najbolji radijski glas pripala je Editi Lučić Jelić na temelju glasova publike. Podsjetimo, stručni žiri sastavljen od televizijskih, radijskih, filmskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca bio je zadužen za nominacije u 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata i popularnosti, a publika je odabrala najbolje.


“Hvala svim mojim slušateljima koji su od početka, od nominacije klikali, klikali i klikali, slali poruke podrške. Ova nagrada je isto tako vaša. Naravno da sada vrište i urlaju i kolege s Radio Dalmacije. Isto tako, ljudi moji ova nagrada je i vaša. Mislim da smo 25. rođendan proslavili na najljepši mogući način. Hvala i žiriju koji me nominirao za najbolji radijski glas. Prvi put ova medijska nagrada odlazi u Dalmaciju, iza Svetog Roka, a mislim da je zaista i bilo vrijeme. Dalmacijo, mi ćemo slaviti uz, naravno, propisanu distancu”, rekla je Edita Lučić Jelić prilikom preuzimanja nagrade.

“Naša Edita najbolji je radijski glas, mi smo to znali, al’ neka je i službeno. Ponosni do neba, hvala svima na svakom glasu!”, napisali su na Facebooku njezine kolege sa Radio Dalmacije.

Nagrada Zlatni studio

Od 2018. godine hrvatski televizijski tjednik Studio dodjeljuje svoju medijsku nagradu Zlatni studio – nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu. Dodajmo da je prvi broj Studija tiskan dalekog 3. travnja 1964. godine.

Pod motom Najbolji biraju najbolje, za Zlatni studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju, najčešće od prosinca do prosinca. Više o nagradi doznajte na Wikipediji.

Tagged