dua lipa / don`t start now / 2019

Dua Lipa novim singlom “Don’t Start Now” otvara novo poglavlje u karijeri

Dua Lipa predstavlja najnoviji singl “Don’t Start Now” kojim otvara novo poglavlje u svojoj karijeri. Poslušajte himnu pozitive i božanstveni disko broj nabijen adrenalinom s kojim nas nastoji sve rasplesati. Usput pogledajte i fantastičan pripadajući video spot na YouTubeu koji je u svega nekoliko dana dosegao preko 12 milijuna pregleda. Video spot je snimljen u režiji redatelja Nabila, koji je prethodno radio s imenima kao što su Kanye West, The Weeknd, James Blake i Bon Iver.

“U novu eru s novim zvukom! Odlučila sam pustiti ovu pjesmu prvu kako bih zatvorila jedno poglavlje u svom životu i otvorila drugo”, poručila je Dua Lipa te dodala kako pjesma govori o nastavljanju dalje i nedopuštanju da bilo tko stane na put do tog cilja.

Dua Lipa je nastupila na ovogodišnjoj dodjeli MTV Europe Music Awards i tako uživo predstavila novi singl Don’t Start Now. Slavnu pjevačicu i njezine plesačice dočekala je gromoglasna potpora iz publike i izvrsne reakcije na samu izvedbu s kojom je ponovno dokazala da je jedno od najuzbudljivijih imena na svjetskoj glazbenoj sceni.

Iza sebe ima dvije Grammy nagrade i tri Brit nagrade, debi album joj je prodan u 4 milijuna prodanih primjeraka te je ostvarila brojku od 40 milijuna prodanih singlova.

Najmlađe je ime u svijetu glazbe koje je postiglo milijardu pregleda na YouTubeu te službeno ima i najstreamaniji album kada je riječ o ženskim izvođačima na Spotifyju.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

2 thoughts on “Dua Lipa novim singlom “Don’t Start Now” otvara novo poglavlje u karijeri

Comments are closed.