hotel na plaži | the beach hotel | strandhotellet | pickbox now 2023

Druga sezona švedske krimi serije “Hotel na plaži” stigla je na Pickbox NOW

Nova sezona švedske krimi sapunice “Hotel na plaži” ili kako se na engleskom zove “The Beach Hotel” te na švedskom “Strandhotellet”, stigla je na Pickbox NOW! Druga sezona ove krimi-serije još je jača i intenzivnija, a suparničke obitelji nailaze na brojne nove zapreke. Oni tako otkrivaju šokantne tajne, brojna zamršena ubojstva, ali i jednu zabranjenu romansu. Detaljnije o tome što vas sve čeka u novoj sezoni serije “Hotel na plaži” doznajte u nastavku teksta.


Zanimljiva nordijska serija krenula je proslavom 60. rođendana. Naime, Werner Gyllenmark organizira rođendansku zabavu u svom hotelu na plaži i na nju poziva svoju obitelj, zaposlenike pa čak i svojeg najvećeg neprijatelja Egila Gripa. Ali događaj iznenada završava nesrećom koja šokira cijeli grad. I polako, ali sigurno, eksplozivne tajne izlaze na površinu koje će neki ljudi učiniti sve da ih skriju.

U drugoj sezoni ove fantastične krimiserije uronit ćemo dublje u uzbudljivu misteriju ubojstva iz prve sezone, dok se oba hotela suočavaju s teškim financijskim okolnostima. Otkriće još jednog tijela pojačava napetost među svima koji su uključeni. U potrazi za odgovorima, pojavljuju se skrivene informacije o hotelima kojima su osnivači Werner Gyllenmark i Egil Grip pokušali zakopati. Jesu li ubojstva mogla biti povezana s prošlim poslovnim suradnicima?

Ova napeta TV serija dolazi iz pera rock-zvijezde nordijskog noira

Ova švedska serija dolazi od kreatorice Camille Läckberg, švedske spisateljice koju nazivaju “kraljicom zločina” i “rock-zvijezdom nordijskog noira”. Autorica je mnogih bestselera prodanih u više od 30 milijuna primjeraka, a njezini romani su prevedeni na više od 40 jezika u 60 zemalja. Njezine knjige, a sada i serije, imaju brojne fanove diljem svijeta, koji uživaju u misterioznim ubojstvima, rivalstvu, prijetnjama smrću, borbama za vlast i zabranjenim ljubavima.

Miješajući žanrove krimića i sapunice, Camilla Läckberg ističe kako je sapunica nevjerojatan žanr i nešto u što se gledatelj možete doista udubiti: “Ali kao što svi obožavatelji sapunica znaju, često se nešto drugo krije ispod prekrasne idile…” Fantastičnu novu sezonu švedske serije Hotel na plaži prepunu intriga i misterija gledajte samo na TV kanalu Pickbox NOW. Više o ovoj seriji doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Hotel na plaži | The beach hotel | Strandhotellet

Tagged